Keičiasi „Ecoservice“ dukterinių įmonių pavadinimai

Ekologijos verslo bendrovė „Ecoservice”, veikianti keturiolikoje savivaldybių visoje Lietuvoje, keičia jai priklausančių dukterinių įmonių pavadinimus. Uostamiestyje grupės valdomas „Specialus autotransportas” bus pervadintas į „Ecoservice Klaipėda”, o kitos dvi įmonės, veikiančios Trakuose, Lazdijuose, Varėnoje, Šiauliuose, Kėdainiuose, Panevėžyje ir Radviliškyje – „Komunalinių įmonių kombinatas” ir „Specializuotas transportas” veiks bendru pavadinimu „Ecoservice projektai”.

Pasak bendrovės „Ecoservice“ generalinio direktoriaus Arūno Makausko, dukterinių įmonių pavadinimų keitimas atspindi siekį būti ekologijos sprendimų lyderiu šalyje, vienijančiu stipriausias šios srities įmones regionuose. Gyventojai, besinaudojantys šių įmonių paslaugomis, dėl pavadinimų keitimo jokių nepatogumų nepatirs – visi įsipareigojimai, įmonės rekvizitai bei pasirašytos sutartys lieka galioti.

„Per pastaruosius kelis dešimtmečius aplinkos tvarkymo verslas pasikeitė neatpažįstamai, pasikeitėme ir mes – išaugome, praplėtėme teikiamų paslaugų spektrą, įsidiegėme ir vadovaujamės tarptautiniais ISO standartais, investuojame į naujausią įrangą, mažinančią sąnaudas, tausojančią aplinką ir sveikatą. Akivaizdu, jog teikiamos paslaugos pakilo į kur kas aukštesnį kokybės lygmenį, o mes diktuojame kokybės standartus daugeliui rinkos dalyvių, todėl noras suvienodinti įmonių pavadinimus yra tarsi simbolis tos darbo kokybės, kurios laikomės ir laikysimės ateityje visuose regionuose”, – aiškino A. Makauskas.

Jo teigimu, „Ecoservice” atsiradimas įmonių pavadinimuose taip pat parodo ekologinių ir ekonominių aspektų įmonių veikloje svarbą bei atspindi socialiai atsakingą požiūrį į atliekų tvarkymą ir jų antrinį panaudojimą.   

„Rūšiuodami, tvarkydami komunalines atliekas ir pateikdami jas antriniam naudojimui ne tik tausojame mus supančią aplinką, bet ir taupome resursus, o tai, augant vartojimo apimtims, yra ypač svarbu sprendžiant aplinkosaugos problemas. Taip pat keisdami pavadinimus keliame dar aukštesnius tikslus sau,  teikiamų paslaugų kokybei, nepriekaištingam aptarnavimui, optimalių sprendimų paieškai, geriausiam kainos ir kokybės santykiui”, – teigė „Ecoservice“ vadovas.

„Specialaus autotransporto” įmonė savo veiklą vykdo Klaipėdos regione – Klaipėdos, Neringos, Palangos miestuose, Klaipėdos, Kretingos, Plungės rajonuose, „Komunalinių įmonių kombinatas” ir „Specializuotas transportas” aptarnauja Trakus, Lazdijus, Varėną, Šiaulius, Kėdainius, Panevėžį ir Radviliškį.

Planuojama, jog naujasis „Ecoservice Klaipėda” pavadinimas oficialiai įsigalios nuo rugsėjo 29 dienos, o „Ecoservice projektai”, apjungsiantys net septynis Lietuvos miestus, nuo lapkričio mėnesio.

Apie bendrovę

Ekologinių sprendimų bendrovė „Ecoservice“ priklauso didžiausiam Baltijos šalyse nepriklausomam privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojui „BaltCap“, veikiančiam nuo 1995 metų.  „BaltCap Private Equity Fund II“ fondas yra pritraukęs Baltijos inovacijų fondo (BIF) finansinę injekciją ir investuoja į inovatyvius verslus Baltijos šalyse. Keturiolikoje Lietuvos savivaldybių veikianti „Ecoservice“ veiklą vykdo jau 20 metų ir rūpinasi komunalinių, statybinių ir stambiagabaričių atliekų bei antrinių žaliavų surinkimu, vežimu ir apdorojimu.

Parašykite komentarą