Šančiuose atnaujinta nedidelė ir patogi „Maxima X“ parduotuvė

Žemuosiuose Šančiuose, adresu A. Juozapavičiaus g. 68, šiandien po atnaujinimo atidaryta „Maxima X“ parduotuvė. Bendrovė „Maxima LT“ į šią Kauno parduotuvę investavo beveik 312 tūkst. eurų. Pagrindinis pokytis, kurį pirkėjai pastebės jaukesnėje, modernesnėje nei iki šiol parduotuvėje – gerokai platesnis šviežio, kokybiško maisto asortimentas. Formuojant jį buvo stengiamasi pagalvoti apie skubantį žmogų – kad čia jis rastų savo pamėgtų kasdienių maisto produktų ir kitų būtiniausių prekių, parduotuvėje neužtrukdamas ilgai.

„Statydami ar atnaujindami kiekvieną savo tinklo parduotuvę stengiamės suprasti ir patenkinti tos vietovės, kurioje yra parduotuvė, žmonių poreikius. Pastaruosius kelerius metus pastebime, kad nepriklausomai nuo parduotuvės dydžio, pirkėjai vis daugiau ieško ir perka šviežio maisto produktų – kaip ingredientų maisto ruošai arba renkasi mūsų jau paruoštus šviežius gaminius, taigi tam teikiame prioritetą ir mes“, – sako bendrovės „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.

Šančių „Maximos“ bendrasis plotas po atnaujinimo padidėjo 30 kv. metrų ir šiuo metu siekia 283 kv. metrus. Po beveik tris mėnesius trukusio parduotuvės atnaujinimo čia įdiegta naujoviška prekybinė ranga, atnaujintos ir padidintos šviežio maisto vitrinos, todėl bus siūlomas platesnis šviežios žuvies, kulinarijos ir konditerijos gaminių asortimentas.

Ši Šančių „Maxima“ – jau antroji šiemet Kaune atnaujinta tinklo parduotuvė. Iki metų pabaigos Kaune planuojama atidaryti dar vieną atnaujintą „Maxima“ parduotuvę.

2016 m. bendrovė „Maxima LT“ įgyvendina didžiausius per pastarąjį dešimtmetį plėtros planus. Nuo metų pradžios bendrovė atidarė 5 naujas ir 6 atnaujintas parduotuves. Aktyviausias tinklo plėtros etapas planuojamas šį rudenį – iki metų pabaigos planuojama atidaryti dar 10 atnaujintų ir 5 naujas „Maxima“ parduotuves, taip pat naują administracijos biurą. Planuojama, kad plėtrai skirtos investicijos šiemet sieks iš viso 34 mln. eurų.

Lietuvoje veikia 237 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų. Prekybos tinklas „Maxima“, Lietuvos vartotojų nuomone, yra geriausias kokybės pavyzdys ir simbolis vertinant Lietuvos rinkoje siūlomus produktus bei paslaugas. Tai parodė šiemet nepriklausomos Šveicarijos tyrimų bendrovės „International Certification Association“ (ICERTIAS) atliktas rinkos tyrimas „QUDAL – QUality meDAL“. 

Parašykite komentarą