„Mokilizingo“ komunikacija rūpinsis „Ad verum“

Finansinių paslaugų įmonė „Mokilizingas“ ryšių su visuomene partneriais pasirinko komunikacijos agentūrą „Ad verum“. Agentūra bus atsakinga už integruotą bendrovės komunikaciją, ryšius su žiniasklaida, teiks strateginio konsultavimo paslaugas, padės valdyti krizių komunikaciją, kuruos ir bendrovės komunikaciją Latvijos rinkoje.

„Ieškojome patikimo partnerio, kuriam būtų svarbios ne tik mūsų ambicijos, bet ir vertybės, požiūris, iš kurio jaustume nuolatinį palaikymą ir domėjimąsi mūsų poreikiais. Sprendimą bendradarbiauti taip pat lėmė šviežias bendrovės požiūris į finansinių paslaugų komunikaciją. Tikiu, kad „Ad verum“ reikšmingai prisidės ne tik prie mūsų augimo, bet ir prie šalies gyventojų finansinio edukavimo“, – sako „Mokilizingo“ generalinis direktorius Benas Pavlauskas.

„Ad verum“ direktorės Ievos Naujalytės teigimu, „Mokilizingas“ veikia itin dinamiškoje, konkurencingoje ir griežtai reguliuojamoje rinkoje. „Kuo sudėtingesnė verslo aplinka – tuo įdomesnis klientas. Būtent tokie – iššūkius keliantys projektai – labiausiai prisideda prie agentūros ir jos žmonių augimo. Sujungę tinkamą patirtį bei rinkoje įgytą pasitikėjimą su sveikomis ambicijomis, galime tikėtis geriausių komunikacijos rezultatų. Džiaugiamės sutapusiomis vertybėmis ir užsimezgusia partneryste su vienu šios rinkos lyderių“, – teigia I. Naujalytė.  

Per 17 veiklos metų Lietuvoje „Mokilizingo“ klientais yra tapę jau beveik 900 tūkst. gyventojų, bendrovė teikia finansines paslaugas daugiau nei 2300 partnerių visoje šalyje. Nuo 2015 m. įmonė lizingo ir vartojimo paskolų paslaugas pradėjo teikti ir Latvijoje. Kontrolinį įmonės akcijų paketą valdo Estijos bankas LHV.

UAB „Ad verum“ buvo įkurta 2004 m. ir jau 12 metų įgyvendina ryšių su visuomene projektus. Agentūros klientų sąraše – prekių ženklai „Nike“, „Bosch“, „Smart Taxi“, JAV technologijų korporacija „Dell Technologies“, oro linijų bendrovė „Wizz Air“, Kėdainių krematoriumą valdanti AB „K2 LT“, inovacijų ir technologijų festivalis „Login“ ir kiti.  

Parašykite komentarą