Ž. Šilgalis: “R. Žemaitaičio kaltinimai – visiškas absurdas”

Partijos “Tvarka ir teisingumas” laikinojo pirmininko Remigijaus Žemaitaičio šiandien mesti kaltinimai Lietuvos laisvės sąjungai (liberalams) – bandymas nukreipti dėmesį nuo galimo “tvarkiečių” balsų pirkimo skandalo ir bandymas gelbėti savo partiją.

“Absurdiškesnio kaltinimo tikriausiai neįmanoma sugalvoti – remiantis R. Žemaitaičio pasakymu, reiktų manyti, kad Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) pirko balsus tam, kad į Seimą galimai patektų “tvarkiečiai” ir jų partijos narys Kęstutis Komskis. 

Labai gaila, kad tokiais nelogiškais pasisakymais bandoma nukreipti dėmesį nuo savo problemų. Vakar per visas žinias buvo pranešta, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo balsų pirkimo partijos “Tvarka ir teisingumas” naudai”, – sakė partijos Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) atsakingasis sekretorius Žilvinas Šilgalis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) neturi informacijos, kad sulaikyti asmenys būtų Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) nariai, kuo bando kaltinti partiją R. Žemaitaitis.

Parašykite komentarą