SEMINARAS REGIONINĖS ŽINIASKLAIDOS ŽURNALISTAMS LAPKRIČIO 11–12 D. KAUNE

Renginio tipas: Seminaras regioninės žiniasklaidos žurnalistams
Renginio data: 2016-11-11, penktadienis
Renginio pradžia: 10:30
Renginio vieta: Viešbutis „Daugirdas“ (Daugirdo g. 4, Kaunas)

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje š. m. lapkričio 11–12 d. organizuoja seminarą Kaune, į kurį kviečia atvykti regioninės žiniasklaidos žurnalistus ir redaktorius.

Lapkričio 11 d. ryte aplankysime „Santakos slėnį“ – Nacionalinį inovacijų ir verslo centrą (K. Baršausko g. 59, Kaunas, http://www.santakosslenis.lt/). Vėliau seminarą tęsime viešbučio „Daugirdas“, Daugirdo g. 4, Kaunas (http://www.daugirdas.lt/lt/) konferencijų salėje.

Popietinėje seminaro dalyje pristatysime ES aktualijas iš ES institucijų ir Lietuvos perspektyvos, taip pat kalbėsime apie ES investicijas Lietuvos regionuose.

Lapkričio 12 d. bus skirta praktiniam žiniasklaidos mokymui, kaip efektyviai komunikuoti socialiniuose tinkluose ir bendradarbiauti su socialiniais partneriais, verslo organizacijomis ir didžiaisiais Lietuvos bei tarptautiniais žiniasklaidos kanalais.

Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje padengs seminaro dalyvių nakvynės ir maitinimo išlaidas.

Registracija į seminarą vyksta iki spalio 20 d. el. paštu Anele.Ausiejute@ec.europa.eu. Registruojantis prašome nurodyti savo mobiliojo telefono numerį, žiniasklaidos priemonę, kurioje dirbate, ir savo pareigas.

Registruotis gali ne daugiau kaip du tos pačios žiniasklaidos priemonės atstovai. Dalyvius atrinksime siekdami, kad įvairių rūšių žiniasklaidos priemonės ir Lietuvos rajonai būtų atstovaujami tolygiai.

Atrinktus dalyvius informuosime iki spalio 28 d.

Kontaktinis asmuo: Aušra Naričiūtė, tel. (8-5) 2430335

Parašykite komentarą