„Lidl“ Kalėdų kampanijos balsas – dainininkė Emily Roberts

Modernios Kalėdos turi ne tik naująją ambasadorę Santa Klarą, bet ir himną: prekybos tinklo „Lidl“ šventinės reklamos kampanijos vaizdo klipe skambanti Vokietijos popmuzikos divos Emily Roberts atliekama R&B stiliaus daina #santaclara yra šiuolaikiškas atsakas tradiciniam Kalėdų skambesiui.

Dainos #santaclara skambesys – toks pat ambicingas, kaip ir pati Santa Klara. Įsimintinoje melodijoje ir nuotaikingame tekste slypi pozityvus ir jausmingas pasitikėjimo savimi užtaisas. Ši daina skirta įkvėpti kiekvieną į kalėdinius rūpesčius panirusią namų židinio puoselėtoją. 

Santa Klaros lūpomis prekybos tinklas „Lidl“ taria „ačiū“ visoms moterims, kurių dėka Kalėdos kasmet tampa reikšmingiausia švente. Gardi vakarienė, šventiškai išpuošti namai ir dailiai supakuotos dovanos vainikuoja visą kalėdinės ruošos laikotarpį, kuris tarsi lieka už kadro. Daina #santaclara (Jo Marie Farwick žodžiai ir „ZWEImusic“ melodija) drąsiai kelia provokuojantį klausimą – kodėl kasmet visa garbė atitenka Kalėdų Seneliui, nors dažniausiai būtent moterys Kalėdas padaro nepamirštamas?

Santa Klara kviečia visus, o ypač – dailiosios lyties atstoves, į Kalėdas pažvelgti naujai, nepasiduoti karštligiškam skubėjimui ir dalytis šventinio sezono darbais. Savo atliekamoje dainoje Emily Roberts puikiai atskleidžia Santa Klaros siunčiamą žinutę – Kalėdos yra skirtos visiems, tad joms ruoštis ir jomis džiaugtis turime kartu.

Emily Roberts – perspektyvi 23 metų dainininkė, kilusi iš Hamburgo (Vokietija). Mergina atlieka plataus muzikinio spektro muziką ir siekia, kad jos dainos pasiektų visų žmonių širdis, stengiasi kurti aktualiomis temomis. Puikaus balso savininkės ir kūrybingos tekstų autorės Emily Roberts debiutinis albumas pasirodys kitų metų sausio pabaigoje.

Kalėdinė prekybos tinklo reklamos kampanija vienu metu vyksta 26-iose šalyse, kuriose veikia „Lidl“ parduotuvės.

Dainą #santaclara galima rasti „Itunes“, „Deezer“, „Spotify“, „Shazam“ ir „Soundcloud“ svetainėse.

Lietuvos gyventojai dainos vaizdo klipą gali peržiūrėti „Lidl Lietuva“ paskyrose socialiniuose tinkluose: bendrovės „Facebook“ paskyroje ir kanale www.YouTube.com/LidlLietuva interneto svetainėje http://lidl.lt/santa-clara.

Apie Emily Roberts

http://emily-roberts.com

https://www.facebook.com/EmilyRobertsMusic

https://www.instagram.com/emilyrobertsmusic/

Apie „Lidl“

„Schwarz“ įmonių grupė, kuriai priklauso „Lidl“ parduotuvės, yra viena iš pirmaujančių mažmeninės prekybos maisto produktais įmonių Vokietijoje ir Europoje. Šiuo metu „Lidl“ veikia 30-yje pasaulio šalių. 27-iose Europos šalyse veikia per 10 000 „Lidl“ parduotuvių ir daugiau kaip 140 prekių paskirstymo centrų. Prekybos tinklas „Lidl“ šiuo metu turi apie 215 000 darbuotojų. „Schwarz“ įmonių grupė („Kaufland“, „Lidl“) nuo 2014 metų yra didžiausia mažmeninės prekybos maisto produktais įmonė Europoje ir 2015 finansiniais metais pasiekė 85,7 mlrd. eurų apyvartą. 

Parašykite komentarą