Kęstučio Juščiaus valdoma „Baltic Champs Group“ apmokėjo „AUGA group“ akcijas pagal anksčiau sudarytas opcionų sutartis

Gruodžio 22 ir 23 d. UAB „Baltic Champs Group“ apmokėjo AB „AUGA group“ akcijas pagal opcionų sutartis, sudarytas 2016 m. rugsėjo 2 d. „Baltic Champs Group“ įsigijo 36,57 proc. „AUGA group“ akcijų ir padidino turimą akcijų paketą iki 88,13 procentų. 

„Dėkoju buvusiems akcininkams už pasitikėjimą, bendradarbiavimą ir indėlį, kuriant „AUGA group“. Kartu dirbdami pasukome į ekologinę gamybą, rinkai pristatėme ekologiškų galutinio vartojimo produktų. Konsoliduotas akcijų paketas leis toliau plėtoti tvarų ir aplinkai draugišką ekologinio ūkininkavimo modelį bei vykdyti naujus kapitalo pritraukimo projektus. Kursime vertę ir investicijų grąžą visiems esamiems įmonių grupės akcininikams, kurių šiandien yra virš 1000“, – sakė „AUGA group“ valdybos pirmininkas ir pagrindinis „Baltic Champs Cgroup“ akcininkas Kęstutis Juščius.

„Vretola Holdings Limited“, UAB „Eastern Agro Holdings“ ir „Harberin Enterprises Limited“ priklausiusios „AUGA group“ akcijos nupirktos už 0,631 EUR už 1 akciją, o „Volemer Holdings Limited“ bei akcininkams Domantui Savičiui, Mariui Žutautui ir Vladui Bagavičiui už 1 „AUGA group“ akciją pagal opciono sutartis sumokėta 0,588 EUR. Bendra įsigytų akcijų suma sudaro 41 933 335 eurus. „Baltic Champs Group“ su akcininkais atsiskaitė iš finansinių institucijų gautomis bei įmonei priklausančiomis lėšomis.

Primename, kad 2016 m. rugsėjo 2 d. minėti „AUGA group“ akcininkai raštu išreiškė valią parduoti turimas opciono akcijas. Tokiu būdu „Baltic Champs Group“ atsirado pareiga nupirkti pardavėjams priklausančias akcijas ir sumokėti opciono kainą iki 2017 m. lapkričio 15 d. imtinai. Sutarta tvarka su akcininkais „Baltic Champs Group“ atsiskaitė Kūčių išvakarėse, gruodžio 23 dieną.

Parašykite komentarą