Naujai atidarytoje odos ir alerginių ligų klinikoje „Estetika odai“ – kitoks požiūris ir inovatyvūs gydymo metodai

Prieš pat didžiąsias metų šventes Vilniuje atidaryta nauja klinika „Estetika odai“, pacientams siūlanti pažangias estetinės medicinos, alerginių, imuninių, odos ir lytiniu keliu plintančių ligų diagnostikos bei gydymo paslaugas.

Klinikos profesionalų misija – ne tik padėti pacientams išgyti, bet ir skatinti žmonių kūno priežiūros kultūrą, keičiant jų požiūrį į savo sveikatą.

Oda – labiausiai matomas žmogaus kūno organas, todėl ligų ar senėjimo procesų nulemti jos pakitimai žmogui kelia itin didelį dvasinį ir fizinį diskomfortą. Keičiantis aplinkai, kurioje gyvename, pasaulyje sparčiai auga sergamumas odos ir alerginėmis ligomis, o pacientų amžius vis jaunėja. Dažnas, ilgus metus kovodamas su pasikartojančiais simptomais, netenka vilties, nes joks siūlomas gydymas nebeduoda laukiamų rezultatų. Pasak klinikos „Estetika odai“ vadovės gyd. G. Doveikienės, „didžiausia dovana yra teisinga diagnostika, nes tik tinkamai nustačius ligą, įmanoma pritaikyti efektyvų jos gydymą.

Mūsų tikslas – savo darbu pelnyti pacientų pasitikėjimą, todėl kiekvienam skiriamas individualus dėmesys“.

Europos alergologų ir klinikinių imunologų akademijos duomenimis, 2025 m. net pusė Europos Sąjungos gyventojų patirs su alergija susijusių negalavimų. Kertinis kovos su alergija akmuo yra žinojimas, kas ją sukelia, todėl klinikoje „Estetika odai“ pacientams atliekami išsamūs kraujo tyrimai ir odos mėginiai, siekiant rasti žmogų kamuojančios alergijos priežastį. Nustatoma alergija maistui, cheminėms medžiagoms, kosmetikai, įkvepiamiesiems ir vabzdžių nuodų alergenams. Atlikus tyrimus, pacientus konsultuoja patyrusi gydytoja alergologė ir klinikinė imunologė.

Vienas klinikos veiklos akcentų – inovatyvus krioterapijos metodas. Tai terapija šalčiu, taikoma dermatologijoje ir estetinėje medicinoje. Keliais krioterapijos būdais – skystu azotu ir kriochirurginiu aparatu pagal indikacijas šalinami nepiktybiniai odos dariniai, nepažeidžiant sveikų audinių. Procedūra atliekama ambulatorinėmis sąlygomis ir po jos pacientas be jokių apribojimų iš karto gali sugrįžti į savo įprastą gyvenimo ritmą. Krioterapija taip pat gydomos infekcinės, grybelinės ir lėtinės odos ligos, plaukų slinkimas, atliekamos odos jauninimo ir kosmetologinės procedūros.

Odos estetika atspindi mūsų vidinę kultūrą ir kiek mes patys mylime save. Nuolatinis stresas, žalingas aplinkos poveikis, netinkamas gyvenimo būdas ir kiti veiksniai lemia tai, kad netgi jauni žmonės negali džiaugtis skaisčia ir švytinčia oda.

Klinikos „Estetika odai“ uždavinys – padėti moterims ir vyrams atkurti odos jaunystę bei grožį ir tuo pačiu susigrąžinti pasitikėjimą savimi. Klinikoje hialurono rūgšties injekcijomis HyalStyle® mažinamos raukšlės, koreguojama lūpų, veido forma, atjauninamos kitos kūno vietos (iškirptė, keliai, rankos ir kt.). Po injekcijų oda tampa stangresnė ir drėgnesnė. Siekiantiems patirti naujų gyvenimo pojūčių atliekamos intymios dermatologijos procedūros.

Egzistuoja šimtai virusinių lytiniu keliu plintančių ligų ir dažnas pacientas net nenutuokia, jog serga. Klinikoje greitai ir kokybiškai diagnozuojamos lytiškai plintančios ligos, atliekami reikalingi tyrimai, konsultuoja patyrusi gydytoja dermatovenerologė. Pacientams pageidaujant, jiems užtikrinamas visiškas anonimiškumas.

„Estetika odai“ – tai profesionali odos ir alerginių ligų klinika, įsikūrusi Savanorių pr. 6A, Vilniuje. Čia teikiamos antrinio lygio ambulatorinės dermatovenerologo, alergologo ir klinikinio imunologo bei bendrosios slaugos paslaugos.

Klinikoje šiuo metu dirba septyni darbuotojai. Patyrusių specialistų komanda, naudodama inovatyvius metodus, siekia suformuoti naują mūsų visuomenės požiūrį į odos ir viso kūno estetiką bei sveikatą.      

Parašykite komentarą