Paroda „Adventur“ – geriausia proga nusipirkti savo atostogas

Sausio 20-22 dienomis Vilniuje, parodų ir konferencijų centre „Litexpo“, vyks didžiausias Lietuvos turizmo renginys – tarptautinė aktyvaus laisvalaikio ir turizmo paroda „Adventur“. Kaip ir kasmet joje geriausius savo pasiūlymus pristatys daugybė kelionių organizatorių ir agentūrų. Turistams tai – puiki proga ne tik sužinoti visas vietinio ir išvykstamojo turizmo naujienas, bet ir geromis kainomis įsigyti kelionę. Vieni iš nuolatinių parodos dalyvių, kelionių agentūros „Superkelionės.lt“ ir „Ara travel“ užsukusiems lankytojams ketina pristatyti daugiau nei 10 naujų kelionių krypčių, taip pat – prizų.

„Besiruošiant atostogoms kiekvienais metais iškyla dilema, kur važiuoti? Būta ir ten, ir ten, norisi kažko naujo, o dauguma kelionių agentūrų siūlo jau atsibodusias kelionių kryptis. Bet nėra padėties be išeities, – sako „Superkeliones.lt“ direktorius Udrius Armalis. Mūsų agentūra seniai savo klientams kiekvienais metais siūlo naujas idėjas klientų poilsiui. Štai, jei pernai parodos „Adventur“ metu siūlėme poilsį 14-oje regionų, tai šiemet mes jau galime pasiūlyti – 22 regionus. Vien Italijoje mes siūlome poilsį 5 kryptyse: be jau žinomų Sicilijos ir Sardinijos kurortų rekomenduosime 3 naujienas– poilsį Apulijoje (dažnai šis regionas vadinamas Italijos Maldyvais), poilsį Ligurijoje (būtent čia įsikūręs įžymusis San Remo kurortas) bei poilsį Kampanijoje (čia galima suderinti ne tik pažintį su Pompėja, bet ir išbandyti įžymiąsias termines gydyklas).”

Kelionių agentūros vadovas įsitikinęs, kad gurmanus sužavės 3 kitos kryptys – poilsis Izraelyje, Jordanijoje bei Prancūzijos Žydrąjame Krante. Kad ir kurią iš jų pasirinksite, galite būti tikri: nuvykę puikiai suderinsite kokybišką poilsį su pažintine programa. „Izraelyje galite pažinti krikščioniškos kultūros ištakas, Jordanijoje aplankyti įžymiąją Petrą, o Žydruoju krantu liks sužavėti Provanso stiliaus mylėtojai, – sako U.Armalis.

 Beje, džiaugiamės, kad jau keli metai mūsų agentūra priklauso didžiausiam Vokietijos agentūrų tinklui – tad galime pasiūlyti Vokietijos rinkai skirtus viešbučius ir vokiškas kelionių kainas. O jos kartais beveik dvigubai žemesnės nei kitų kelionių agentūrų siūlomų kelionių kainos. Todėl mes galime drąsiai sakyti: kelionės su nuolaidomis iki 90 proc. yra brangesnės nei mūsų kelionės be nuolaidų“.

Pastaruoju metu daugėja keliautojų, kurie atsisako kelionių agentūrų paslaugų. Tačiau jos – ne tik puikios patarėjos, renkantis naują kelionės kryptį. Ten dirbantys žmonės labai dažnai primena arba atkreipia keliautojų dėmesį į svarbius, bet galbūt pamirštus dalykus. Tokius, kaip vairuotojo pažymėjimas. „Keliauji po pasaulį su automobiliu? O kokį vairuotojo pažymėjimą turi kelionės metu? Dažnai keliautojai tik kelionės metu sužino, kad turimas vairuoto pažymėjimas lankomoje šalyje negalioja. Tad siekiant išvengti problemų siūlome įsigyti Tarptautinį vairuotojo pažymėjimą. Šis pažymėjimas leis vairuoti automobilį ne tik Europos Sąjungos šalyse, bet ir tokiose egzotinėse šalyse kaip Jungtiniai Arabų Emyratai ar Malaizija“, – sako kelionių agentūros „Ara travel“ direktorė Arūnė Biliunskaitė.

Beje, visi atėję į „Ara travel“ stendą galės laimėti daugybę prizų: vienam laimingąjam, įsigijusiam kelionę į Turkiją, bus dovanota ekskursiją į raftingą; įsigijus kelionę Jungtinius Arabų Emyratus vienas iš laimingųjų laimės tarptautinį vairuotojo pažymėjimą, o visų likusiujų lauks AmourD’evil kvepalai.

Pagrindinis prizas – kruizas Helsinkis-Stokholmas-Talinas dviems, kurį galės laimėti visi, užsukę į kelionių agentūros „Ara travel“ stendą. Tad kviečiame užsukti parodos „Adventur“ metu į 5 salėje įsikūrusį bendrą „Superkelionės.lt“ ir „Ara travel” stendą. Pagrindinio prizo traukimas – sausio 22 d., 16.00

Platesnė informacija telefonu 8 610 39490, el.paštu – info@superkeliones.lt

 Direktorius Udrius Armalis

Parašykite komentarą