Naujų užuolaidų idėjos jaukiems namams 

Užuolaidos, roletai, romanetės, austrijietės, lovatiesės bei širmos – pasirinkimo dailiam namų interjerui iš tiesų daug. Kartais tampa sudėtinga išsirinkti geriausiai namams tinkantį variantą. Kalbinome „Kristinos užuolaidos“ direktorę Kristiną Babarskienę norėdami sužinoti, kokios langų uždangalų naujienos ir, ką geriausia pasirinkti norint sukurti išskirtinius bei jaukius namus.

 

Renkantis užuolaidas namams tampa svarbi kiekviena detalė. Nuo paties karnizo iki jo antgalio norisi priderinti aksesuarus iki mažiausių smulkmenų. Kristina Babarskienė patarė „Karnizų šiuo metu pasirinkimas itin platus: nerūdijančio plieno, sendinto aukso, matinio bei blizgaus sidabro. Be to, karnizo antgalis gali būti padailintas kristalu arba pagamintas iš spiralės, lapelių bei daugelio kitų formų“. Šios karnizo detalės lengvai priderinamos prie jau esamo namų interjero. Klasikinio stiliaus namuose geriausia rinktis jau pažįstamas formas bei neutralias spalvas. Prie skandinaviško stiliaus namų derės minimalistinės interjero detalės. Na, o modernaus stiliaus mėgėjai galės rinktis ir drąsesnius sprendimus.

 

Kokias spalvas pasirinkti?

 

Vienas svarbiausių galvosūkių renkantis užuolaidas – pasirinkti prie namų interjero derantį spalvos toną. Jeigu namuose vyrauja neutralios, kreminės ar baltos spalvos, užuolaidos gali tapti pagrindiniu kambario akcentu. Tokiu atveju ryškios bei didesnių raštų užuolaidos derės prie namų interjero. Neutralios bei vienspalvės užuolaidos puikiai atrodys klasikinio stiliaus namuose. Svarbu paminėti, jog verta atkreipti dėmesį, ar bendras namų dizainas šviesus ar tamsus. Prie šviesaus interjero parinktos tamsesnių atspalvių užuolaidos gali tapti puikiu kontrastu.

 

 Užuolaidų idėjos

 

Renkantis užuolaidas, kutai parišimui sukurs išskirtines ir iki paskutinių detalių priderintas užuolaidas. Kitas variantas, tai užuolaidų magnetukai, kurie gali ne tik sukurti išskirtinį stilių namuose, bet esant poreikiui ir sutrumpinti ilgas užuolaidas. „Kristinos užuolaidos“ direktorė Kristina Babarskienė patarė: „Užuolaidos taip pat dabinamos rankų darbo užuolaidų laikikliais, kurie gali ne tik dailiai atrodyti, bet ir būti praktiški, nes leis praskleisti užuolaidas ar formuoti užuolaidos raukinukus“. Šios detalės sukurs iš tiesų išskirtines bei vienetines užuolaidas.

 

Kristinos užuolaidos“ vadovė

El. paštas: kristinosuzuolaidos@gmail.com
Telefonas: 
+37065636175
Adresas: Seirijų g. 11-7, Leipalingis, Druskininkų sav. 
Facebook: 
https://www.facebook.com/kristinauzuolaidos

Tinklalapis: http://www.kristinosuzuolaidos.lt

Parašykite komentarą