Kaune atsidaro „Peek & Cloppenburg“

Jau rytoj atnaujintame bei išplėstame prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ duris atveria ilgai laukta „Peek & Cloppenburg“ parduotuvė, kuri išsiskiria žinomų prekės ženklų gausa. Tarp jų bus galima rasti „Hugo Boss“, „Guess“, „Armani Jeans“,  „Marccain“,  „Tommy Hilfiger“, „Calvin Klein“ ir daugelį kitų. Tai yra didžiausias mados prekių operatorius visame prekybos centre.

„Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė sako, kad po aštuonerių  veiklos Lietuvoje metų garsus mados prekių tinklas nusprendė plėstis, o savo naujai parduotuvei pasirinko prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ dėl strategiškai palankios vietos.

„Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“  įsikūręs Kaune, todėl jame apsilanko tiek šio miesto, tiek ir vidurio Lietuvos gyventojai. Tai patogi vieta apsipirkti ir pro Kauną važiuojantiems žmonėms. Manome, jog Europoje pripažintą mados prekių operatorių „Peek & Cloppenburg“ įvertins mūsų pirkėjai, nes čia jie ras už patrauklias kainas itin platų moteriškų ir vyriškų drabužių bei aksesuarų asortimentą, kurį sudaro net 300 žinomų prekių ženklų “, – kalba R. Vyšniauskienė.

110 metų mados pasaulyje žinomas prekybininkas „Peek & Cloppenburg“ savo parduotuves valdo 15-oje šalių. Lietuvoje jų parduotuvė iki šiol veikė tik sostinėje. „Megoje“ kovo 8 dieną atsidaranti parduotuvė bus antroji šalyje.  Pagal ilgai derintą ir pasirašytą nuomos sutartį, šiam operatoriui prekybos ir laisvalaikio centre yra numatyta plėtros galimybė. Dabar parduotuvė išsidėstė per 2 aukštus ir užima daugiau nei 3,4 tūkst. kv. metrų.

Parašykite komentarą