Penktadienį Kaune įvyko įspūdingas įkvepiantis renginys – konferencija "Verslo sėkmės receptai"

Penktadienį Kaune, Kauno Mokslo ir Technologijų Parke, įvyko konferencija „Verslo sėkmės receptai”.
Konferenciją atidarė, šio renginio iniciatorė ir organizatorė – Evelina Tamulaitienė, UAB Berklis savininkė ir direktorė.

Ji atvirai ir įtraukiančiai papasakojo apie savo asmeninio gyvenimo kelią, kuris nuvedė ją į jos tikslą ir padėjo sėkmingai įgyvendinti esamus projektus. Remdamasi savo patirtimi ir išgyvenimais Evelina papasakojo, kaip galima savo hobį paversti verslu. Ji rėmėsi savo pačios istorija.


Evelina Tamulaitienė, UAB Berklis vadovė, SEO MAMA, SEO akademijos įkūrėja ir lektorė, Rašytojų akademijos įkūrėja ir lektorė, Savirealizacijos projekto „Verslodara” įkūrėja ir lektorė, sąmoningumo ugdymo projekto „Širdies akademija” įkūrėja ir lektorė, saviugdos ir savianalizės knygos „Širdies dienoraštis” autorė, jau gegužę pasirodysiančios prekyboje knygos „Slaptas 4 moterų dienoraštis” bendraautorė, tinklaraščio „Įkvepiantys pokalbiai su Evelina” autorė.


Evelina Tamulaitienė labai kūrybinga asmenybė. Visuomet pilna įvairiausių idėjų. Jai kas kart gimsta vis naujos idėjos naujiems projektams. Ji savo pavyzdžiu padėjo ir padeda daugeliui žmonių nugalėti baimes, klausyti širdies balso, būti savimi ir eiti savo keliu vedančiu į tikslą. Mūsų kelias ir yra mūsų tikslas.

Šiame renginyje savo pranešimus skaitė ypatingi pranešėjai, lektoriai, treneriai. Vienas iš jų – Valentinas Marinionokas, pardavėjas-praktikas, „Grizlio metodo” autorius. Jo pranešimo tema: „Kas yra geras pardavėjas, ką reiškia juo būti ir kaip tinkamai pasiruošti?”. V. Marinionokas labai įdomiai išdėstė tiesas, ką geras vadybininkas-pardavėjas turi nuveikti, kokius namų darbus turi atlikti, kad taptų sėkmingu savo srities žinovu. Mokėti bendrauti, suprasti susidariusią situaciją, ją sėkmingai išspręsti ir kalbėti su klientu jam suprantama kalba, įsiklausant į kliento norus ir poreikius.


Po pertraukos buvo pakviestas verslininkas, AB East West Agro generalinis direktorius Gediminas Kvietkauskas. Jis labai įdomiai, pateikdamas daug vaizdinės medžiagos, pristatė savo verslo viziją, kurios tikslas, kuo įdomiau pristatyti savo idėją ir padidinti pardavimus.

G. Kvietkauskui verslas – tai kūrybiškas žaidimas, šia tema Gediminas ir skaitė pranešimą, kur verslininkas sugebėjo įtraukti klausytojus iki paskutinės pranešimo sekundės. Gediminas charizmatiška ir kūrybinga asmenybė, nestokojanti idėjų, kurios skatina verslumą. G. Kvietkauskas pirmasis Lietuvoje, kuris panaudojo ir naudoja nestandartines reklamos priemones pristatydamas žemės ūkio techniką, į šį sukūrį įtraukdamas ir įmonės darbuotojus. Jis yra laisvas ir nebijo rizikuoti.


Po kavos pertraukėlės buvo pakviestas Martynas Driukas, dvasinis mokytojas, saviugdos knygų autorius ir treneris, motyvatorius. Jo svetainė mahamati.lt Jo tema ypač aktuali šiandien daugeliui verslininkų „Kaip išlikti stipriu versle? Iš kur pasisemti stiprybės ir nepalūžti?”.

Pagal jo mokymą mes turime save motyvuoti pozityviai, neįsileisti negatyvių emocijų, beprasmio kalbėjimo. Nešvaistyti savo energijos. Gyvenimas amžinas, tik kūnas keičiasi. Neprisirišti prie kūno, rasti mėgstamą veiklą, sportuoti, medituoti, mokytis. Nebijoti klysti, klaidos padaro mus stipresniais. Tik klysdami sužinome tiesą. Tai padeda tapti tuo, kuo norime tapti. Padeda surasti savo tikrąjį pašaukimą. Tik subalansavus dvasią, jausmus, protą ir kūną galima pasiekti pilnatvę, sėkmę ir vidinę ramybę.


Paskutinis kviestinis lektorius dalyvavęs konferencijoje – Giedrius Švetkauskas sąmoningumo pardavėjas, UAB Viva persona vadovas. Jo pranešimo tema „Tavo fenotipo įtaka tavo verslui: bruožai, kurie įtakoja, koks esi verslininkas/-ė”.

G.Švetkauskas bendravo su kiekvienu konferencijos dalyviu. Pagal įgimtus bruožus jis apibūdino kiekvieną asmeniškai. Daug kam sukėlė įvairių emocijų, kartais juoko, gal ir nusivylimo. Tačiau buvo labai taikliai apibūdintos asmeninės savybės pagal veido bruožus. Žinant savo silpnąsias savybes, galime jas kažkiek keisti, tai darbas su savimi.

Nuoširdus bendravimas, kompetencijos dalijimasis, verslo kontaktai – tai amžini verslo sėkmės receptai, kurie praverčia ne tik versle, bet ir asmeniame asmenybės augimo kelyje.

Renginio akimirkas įamžino fotografas Vladas Dobrovolskis ir Rita Vainorienė.

Renginio organizatorius UAB Berklis dėkoja renginio partneriams:

„Kauno mokslo ir technologijų parkas“, „Grizlio metodas“, „UAB Viva persona“, „AB East West Agro“, „mahamati.lt“, „Lavazza“, „Renesa“, „Vladas Dobrovolskis photography“, „JCI Kaunas“, „SEO Akademija“, „Rašytojų Akademija“, „Verslodara“, „Širdies Akademija“, „SEO Mama“, Photographer Rita Vainoriene”.

Pranešimą spaudai parengė Rita Vainorienė.

Parašykite komentarą