„Kavalan" šturmuoja auksinį olimpą 22-ajame konkurse „International Spirits Challenge"

TAIPĖJUS, Taivanas, 2017 m. gegužės 9 d. /PRNewswire/ — Bendrovė „Kavalan” – pirmaujanti Taivano viskio gamintoja – tęsia laimėjimų seriją 2017 m. laimėdama konkurse „International Spirits Challenge” (ISC) keturis aukso medalius už naująjį, 10-ųjų metų jubiliejui skirtą „Kavalan Distillery Reserve Single Malt Whisky Rum Cask”.

Nuotrauka – http://mma.prnewswire.com/media/508911/Kavalan_Release___2017_ISC_Golds.jpg  

„Kavalan” alkoholinių gėrimų gamyklos generalinis direktorius p. YT Lee pasakojo, kad riboto leidimo romo statinėse brandinto viskio gamybai įkvėpė „Karibų dvasia ir Taivano siela”.

„Pristatėme šį inauguracinį, romo statinėse brandintą viskį norėdami pažymėti pirmąjį savo veiklos dešimtmetį ir sėkmingai įžengti į kitus 10 metų. Todėl malonu, kad „Rum Reserve” laimėjo savo pirmąjį apdovanojimą viename pasaulio autoritetingiausių ir įtakingiausių alkoholinių gėrimų konkursų”, – džiaugėsi p. Lee.

Kiti trys aukso medaliai buvo suteikti „Kavalan” gaminiams „Solist ex-Bourbon Single Cask Strength”, „Podium” ir „Ex-Bourbon Oak”.

Romo statinėse brandinto viskio spalva apibūdinama kaip „tamsaus, svidinto aukso – kaip Karibų saulėlydis”.

Jo natos: „medaus saldumas su vaisiniu „Kavalan” viskio charakteriu, kadangi viskis brandintas romo statinėse. Viliojantys aromatai pyrago su auksiniu sirupu, prinokusių citrinų, pistacijų nugos, kreminės vanilės, garuose troškinto obuolio, papajos ir švelnaus baltojo pipiro – visa tai sklinda iš stiklinės.”

O skonis: „puiki tiršta tekstūra, prisodrinta melionų ir papajų saldumo, praturtinta žiupsneliu prieskonių, gvazdikėliais ir imbiero šaknimi, brandinta statinėje. Nusistovėjus pasiekiama paskutinė fazė – švelnaus iriso, auksinių razinų ir Kendalo mėtų pyrago.”

„Kavalan” pasaulinio lygio viskis gaminamas subtropiniame regione plytinčiame Taivane ir laimi aukščiausius savo srities apdovanojimus. „Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength” 2016 m. buvo įvardintas kaip „geriausias pasaulyje vieno salyklo viskis” prestižiniame konkurse „World Whiskies Awards” (WWA), o 2015 m. „Solist Vinho Barrique” laimėjo „geriausio pasaulyje vieno salyklo viskio” apdovanojimą. 

Apie „Kavalan” viskį  

Pirmoji Taivano viskio gamykla vieno salyklo viskio gamybos meną tobulina nuo 2006 m. Bendrovės „Kavalan” gaminiai brandinami esant intensyviai drėgmei ir karščiui. Juose taip pat juntamas jūros ir lengvo brizo aromatai, snieguotų viršūnių šaltinio vandens skonis, kurių derinys sukuria kreminį ir išskirtinį „Kavalan” skonį. Alkoholio gamyklos pavadinimas kilęs iš seno Yilan apygardos pavadinimo ir jis jau 30 metų naudojamas pavadinti gėrimams, kurių gamybą pradėjo pagrindinė bendrovė „King Car Group”. Bendrovė yra laimėjusi daugiau, nei 220 aukso apdovanojimų daugiau nei 60 šalių. Apsilankykite tinklalapyje: www.kavalanwhisky.com/en/.

Atstovo spaudai kontaktinė informacija:

Yvonne Chou 
886-3922-9000#7162 
yvonne@kavalandistillery.com

Parašykite komentarą