Specialioji tyrimo komisija baigė liudytojų apklausas, o Seimo nario M. Basčio apklausą jo prašymu atidėjo iki kito posėdžio

Gegužės 10 d. Seimo specialioji tyrimo komisija dėl pateiktų siūlymų pradėti apkaltos procesą Lietuvos Respublikos Seimo nariui Mindaugui Basčiui pagrįstumui ištirti ir išvadai dėl pagrindo pradėti apkaltos procesą parengti posėdyje į papildomą apklausą buvo iškvietusi Valstybės saugumo departamento direktorių Darių Jauniškį, kuris patikino, jog jokių naujų aplinkybių pateikti negalintis ir savo ankstesnės apklausos metu duotų parodymų papildyti neketinantis. Taip pat papildomai buvo apklaustas Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto biuro vedėjas Vitalijus Dmitrijevas. Komisija nagrinėjo ir priėmė sprendimus dėl Seimo nario Mindaugo Basčio prašymų.

Vienas Seimo nario Mindaugo Basčio prašymų buvo atidėti jo apklausą, kadangi, pasikeitus tam tikroms aplinkybėms, jis norintis suderinti gynybos poziciją su savo gynėjais. Šį jo prašymą komisija tenkino ir Seimo nario M. Basčio apklausa buvo atidėta iki penktadienio.

Parašykite komentarą