Advokatų profesinė bendrija VILGERTS Lietuvoje tęsia plėtrą

Advokatų profesinė bendrija VILGERTS tęsia plėtrą Lietuvoje – gegužės 8 d. prie komandos prisijungė daugiau kaip 17 metų profesinę patirtį turinti naujoji partnerė, anksčiau ilgą laiką praktikavusi advokatų kontoroje Tark, Grunte, Sutkienė, advokatė Jūratė Kūgytė, kuri specializuojasi bendrovių teisės, bendrovių įsigijimų ir susijungimų, bankų ir finansų teisės bei Europos Sąjungos teisės srityse. Klientai ypač vertina Jūratės entuziazmą, atsidavimą, išskirtinę patirtį bei aukštą profesionalumą. Jūratė yra rekomenduojama Vilniaus komercinio arbitražo teismo arbitrė, taip pat eina valdybos pirmininkės pareigas Švedijos prekybos rūmuose Lietuvoje.

Apie VILGERTS Lietuvoje:

VILGERTS veiklą Vilniuje (Lietuvoje) pradėjo 2015 m. vasario mėnesį. VILGERTS Lietuvoje garsėja savo patirtimi įsigijimų, bendrovių valdymo, konkurencijos, IT ir technologijų reguliavimo srityse. Per pastaruosius metus VILGERTS dalyvavo sandoriuose, kurių bendra vertė viršijo 100 mln. eurų.

Puikiai žinomo ir vertinamo tarptautinio teisės žinyno „The Legal 500“ paskelbtuose 2016 m. Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos advokatų kontorų reitinguose įvairiose kategorijose VILGERTS buvo rekomenduojama įmonių valdymo, įsigijimų ir susijungimų (Commercial, corporate and M&A), ginčų sprendimo (Dispute resolution), ES ir konkurencijos (EU and Competition) bei IT ir telekomunikacijų (TMT) srityse.

„VILGERTS Lietuva – nauja teisės profesionalų komanda, turinti aiškų tikslą augti ir išlaikyti aukštą klientų aptarnavimo ir kompetencijos lygį. Mus motyvuoja atsidavimas klientų poreikiams, aistra teisei bei nuolat augantis mūsų komandos profesionalumas. Mūsų partneriai ir klientai žino, kad jie gaus vertingus, inovatyvius ir į verslą orientuotus patarimus tiek kasdieniais veiklos klausimais, tiek ir sudėtingose verslo situacijose, reikalaujančiose unikalių kompleksinių sprendimų.“

– sako vadovaujantis partneris Tomas Ivanauskas.

Parašykite komentarą