UAB „Mantinga“ produktai pristatyti Raudonojo drakono šalyje – tarptautinėje SIAL CHINA 2017 parodoje Šanchajuje, Kinijoje

Gegužės 17–19 d. egzotiškame, 20 milijonų gyventojų talpinančiame Kinijos mieste – Šanchajuje, vyko tarptautinė maisto produktų SIAL CHINA 2017 paroda. Tai viena didžiausių parodų Kinijoje, šiais metais jos plotas net 149 000 kvadratinių metrų!

SIAL CHINA 2017 dalyvavo apie 3200 dalyvių iš 70 pasaulio šalių. Parodos lankytojų skaičius perkopė 80 tūkstančių. Parodoje, kaip ir kiekvienais metais, susibūrė ne tik maisto produkcijos ir gėrimų sektoriaus gamintojai, tiekėjai ir verslo partneriai, bet ir potencialūs arba jau kolegomis tapę UAB „Mantinga“ produktų vartotojai, su kuriais sėkmingai bendradarbiaujame ne vienerius metus – importuotojai, eksportuotojai, didmenininkai.

„NEW product“ įvertinimą Olandijoje gavę kruasanai prikaustė ir SIAL CHINA 2017 lankytojų dėmesį

UAB „Mantinga“ SIAL CHINA 2017 parodoje – individualiame stende kartu su Kinijos partneriais pristatė savo gaminamą produkciją. Itin didelį lankytojų dėmesį pritraukė jau Amsterdame vykusioje PLMA 2017 parodoje pripažinti ir „NEW product“ įvertinimą gavę dviejų tešlų kruasanai su aviečių arba kakavos įdaru. Ne ką mažesnio susidomėjimo sulaukė ir Donuts‘ai – rankų darbo spurgos.

„Džiaugiamės, kad lankytojai neraginami mielai ragavo mūsų gaminius, kalbino vadybininkus, jiems tikrai buvo įdomu kas, kaip ir kodėl! Mums, kaip tokios mažos šalies atstovams, būti pastebėtiems tarptautinėse parodose yra didžiulis įvertinimas. Žinoma, esame labai dėkingi savo verslo partneriams iš Kinijos, kurie vertėjavo ir padėjo sėkmingai bendrauti kinų kalba“ – džiaugsmo neslėpė eksporto skyriaus vadovas Laimutis Kunigėnas.

Parašykite komentarą