“Qlik Sense Tour 2017”: Europos verslo analitikos renginių ciklo dalis Vilniuje

Kuo daugiau darbuotojų naudojasi analitika, tuo daugiau naudos įmonė gauna

Duomenų analitika tampa viena vyraujančių temų ne tik dėl verslo diktuojamų poreikių sparčiai besikeičiančios rinkos aplinkoje, kultūrinių pokyčių įmonėse ar augančio duomenų analizės svarbos suvokimo, bet ir dėl tobulėjančių BI (business intelligence) įrankių technologinių savybių. Šiuolaikinės analitikos platformos, išsaugodamos sudėtingą vidinę architektūrą ir funkcionalumą, tuo pačiu metu tampa lengviau suprantamos, vizualios ir interaktyvios, o sparčiam įsisavinimui dažnai pakanka esminių naudojimosi kompiuteriu žinių bei intuicijos. Analitikos platformos “prigyja” tarp verslo žmonių taip greitai, kaip niekada anksčiau, – ir tam nereikia turėti sprecifinių informacinių technologijų žinių. Verslo duomenų analitiku, kuriam nėra reikalinga IT pagalba, norint gauti atsakymus į užklausas, matyti ir savarankiškai kurti interaktyviai veikiančias duomenų vizualizacijas, gali būti tiek įmonės vadovas, tiek pardavimų, pirkimų, marketingo, personalo skyrių profesionalai. IT vaidmuo įmonėse irgi keičiasi: šie žmonės rūpinasi ne ataskaitų rengimu, o sėkminga BI projektų patirtimi, sprendžia saugumo užduotis.

Viena inovatyviausių verslo analitikos sprendimus kuriančių kompanijų “QlikTech” akcentuoja, jog kuo daugiau žmonių naudojasi analitika, tuo daugiau naudos įmonė gauna. Versle duomenys tėra šaltinis, kaip ir technologijos tėra įrankis. Ir tik žmonės duomenims įkvepia gyvybės, įdarbina juos ir priverčia kurti vertę. Pasitikėti žmonėmis, suteikti jiems šiuolaikišką duomenų analizės įrankį ir kasdien skatinti priimti ne nuojautomis, o faktais pagrįstus sprendimus, – taip mąsto vadovai-vizionieriai.

Technologinės kompanijos duomenų analitikos sprendimus pasuko vizualumo, interaktyvumo, savarankiškumo ir intuityvumo link. Ir tas kelias pasiteisino, – kompanija “QlikTech” su verslo analitikos sprendimais “Qlik Sense” ir “QlikView” jau septintus metus yra “Gartner” verslo analitikos lyderių kvadrante.

89 renginiai: Lietuva – tarp jų

“Qlik” komanda naujausią verslo analitikos platformą “Qlik Sense” Lietuvoje pristatė pernai pavasarį pilnutėlėje kino teatro salėje, verslo duomenų vizualizacijų estetiką demonstruodama didžiajame kino ekrane. Šiais metais 32-ose pasaulio šalyse net 58 Qlik partneriai organizuoja 89 renginius “Qlik Sense Tour 2017”. Tarp jų ir renginys Vilniuje, kuris įvyks gegužės 31 d. kino teatre “Forum Cinemas Vingis”: pranešimus skaitys “Qlik” profesionalai iš Švedijos, Suomijos ir Lietuvos; bus kalbama apie vizualiosios analitikos kuriamą vertę įmonėms, pristatomas unikalus asociatyvinis “Qlik” verslo duomenų analitikos įrankių architektūros modelis, o “Qlik” patirties istorija dalinsis UAB “Armila” vadovas Remigijus Mielinis.  

Renginio dienotvarkė, informacija apie pranešėjus ir nemokama registracija: http://bit.ly/2pOO75N

Apie „Qlik®”

“Qlik” (NASDAQ: QLIK) yra naujosios kartos verslo analitikos programinės įrangos lyderis, siūlantis intuityviai naudojamos, savarankiškos duomenų vizualizacijos ir orientuotos analitikos sprendimus. Apie 44,000 klientų pasitiki “Qlik”, norėdami “įdarbinti” įvairių šaltinių duomenis ir gauti vertingą informaciją, slypinčią duomenyse, analizuoti duomenų ryšius, atrasti įžvalgas ir priimti veiksmingus verslo sprendimus. Pagrindinis “Qlik” biuras įsikūręs Radnore, Pensilvanijoje, o 1,700 “Qlik” partnerių visame pasaulyje veikia daugiau nei 100 pasaulio šalių.

Apie „Day Q”:

UAB „Day Q“ veikia kaip “Qlik Master Reseller“ partneris bei “Qlik” kompetencijos centras Lietuvoje.  Pagrindinės veiklos kryptys: partnerių veiklos koordinavimas, verslo analitikos projektų auditas ir konsultacijos, “Qlik Sense” ir “QlikView” programinės įrangos techninio aptarnavimo paslaugos, sertifikuotų mokymų partneriams ir vartotojams teikimas.

Parašykite komentarą