Naujas veidas „Jaguar“ šeimoje: E-PACE

Premjera – liepos 13-ąją

Jungtinė Karalystė, birželio 22 d. „Jaguar“ pristato naują galingą ir kompaktišką miesto visureigį – „Jaguar E-PACE“. Naujas veidas „Jaguar“ šeimoje papildys pasaulio metų automobilio apdovanojimą pelniusio F-PACE bei elektra varomų koncepcinių miesto visureigių „Jaguar I-PACE“ serijas.

„Sportinio automobilio dizaino ir „Jaguar“ variklių našumo kombinacija yra tai, kas neabejotinai E-PACE padės išsiskirti iš minios. Kiekvienas „Jaguar“ yra sukurtas taip, kad žadintų aistras, ir individualus naujojo E-PACE charakteris tai tik patvirtina“, – sako „Jaguar“ dizaino padalinio vadovas Ianas Callumas.

„Jaguar E-PACE“ ratus suks sportiniams automobiliams būdinga visų varančiųjų ratų (AWD) technologija, o variklį bus galima rinktis iš visiškai unikalių „Jaguar“ benzininių bei dyzelinių jėgainių serijos. Be to, automobilyje bus galima rasti gausybę liukso klasės ryšio bei saugumo technologinių sprendimų.

Sportiškas kompaktinis miesto visureigis „Jaguar E-PACE“ oficialiai pasauliui bus pristatytas šių metų liepos 13 dieną.

Apie „Jaguar“

„Jaguar Cars Ltd.“ yra Didžiojoje Britanijoje Vaitlio mieste įsikūręs premium segmento ir sportinių automobilių gamintojas. Šiuo metu visos „Jaguar Cars Ltd.“ akcijos  priklauso Indijos koncernui „Tata Motors Ltd.“. „Jaguar“ savo veiklą pradėjo 1922 metais kaip „Swallow Sidecar Company“. Po Antrojo pasaulinio karo pavadinimas pakeistas į “Jaguar“. Bendrovės automobiliai gaminami Didžiojoje Britanijoje Kastl Bromvič gamykloje netoli Birmingemo. Daugiau informacijos apie kompaniją: www.jaguar.com.

Apie „Inchcape“

„Inchcape“ yra vienintelis įgaliotasis koncerno „Jaguar“ atstovas Lietuvoje.

Viena didžiausių pasaulyje automobilių prekybos bendrovių Lietuvoje veikia nuo 2007 metų, kai kartu su partnere bendrove „Vitvela“ Vilniuje įsteigė UAB „Inchcape Motors“. Šiandien „Inchcape Motors“ yra didžiausia automobilių prekybos bendrovė, atstovaujanti automobilių „Ford“, „Hyundai“, „Jaguar“, „Land Rover“,  „Range Rover“, „Mazda“ ir „Mitsubishi“ automobilių gamintojus.

170 metų sėkmingai veikianti „Inchcape“ 26 pasaulio valstybėse verčiasi naujų ir naudotų automobilių prekyba, prekyba atsarginėmis dalimis, techniniu aptarnavimu, finansavimu ir draudimu.  „Inchcape“ siekia tapti labiausiai į klientą orientuota automobilių prekybos kompanija. „Inchcape“ akcijomis prekiaujama Londono akcijų biržoje nuo 1958 metų. Įmonėje dirba maždaug 14 300 žmonių, jos centrinė buveinė įsikūrusi Londone.

Parašykite komentarą