Naujiena – „Vikinglotto“ pristato užsienyje visų pamėgtą žaidimo būdą

Visi žino: jeigu nori žaisti loterijoje – turi nusipirkti bilietą. Jeigu nori padidinti savo šansus laimėti – turi nusipirkti du, tris, dešimt ar daugiau bilietų, o tai nėra pigu, tiesa?

O kas, jeigu būtų galimybė nusipirkti, pavyzdžiui, dešimt bilietų už dviejų kainą? Ir tokia galimybė yra! Tai naujas „Vikinglotto“ žaidimo būdas internetu – sindikatas!  

Sindikatas – didesni šansai laimėti

Viena žinomiausių loterijų Lietuvoje „Vikinglotto“ skelbia naują, vienintelį tokį mūsų šalyje loterijos žaidimo būdą – sindikatą.

Loterijų organizatorės „Olifėja“, rengiančios „Vikinglotto“ ir kitas olimpines loterijas, atstovų teigimu, sindikatas – itin populiarus žaidimo būdas visame pasaulyje, tad pats laikas jį įvesti ir į Lietuvą.

Net 10 bilietų už 3 Eur (20 skaičių derinių) arba 50 bilietų už 15 Eur (100 skaičių derinių) – tą siūlo naujasis „Vikinglotto“ žaidimo būdas sindikatas. Visus sindikato bilietus su tais pačiais skaičių deriniais, jų kainą, taip pat laimėtą prizą po lygiai dalinasi penkių žaidėjų sindikato grupė. Tokiu būdu bilietus vienam žaidimui galima įsigyti pigiau ir kartu padidinti savo šansus laimėti.

Vos prieš mėnesį žaidimas „Vikinglotto“ kardinaliai atsinaujino. Per keturias savaites Lietuvoje užfiksuota net 213 000 laimėjimų, iš jų – net trys 5+1 divizijos prizai, o tai jau patvirtina naująjį šūkį „loto – vikingų, dažnesni laimėjimai – mūsų“.

Parašykite komentarą