Bendrovė „Kavalan" laimi „International Spirits Challenge" „trofėjų" du kartus iš eilės

TAIPĖJUS, Taivanas, 2017 m. liepos 17 d. /PRNewswire/ — Bendrovė „Kavalan” – pirmaujanti Taivano viskio gamintoja – antrus metus iš eilės susižėrė svarbiausią savo kategorijos laimėjimą International Spirits Challenge (ISC) konkurse už gaminį Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength.

Photo – http://mma.prnewswire.com/media/536082/Kavalan_awarded_2017_ISC_Trophy.jpg  

Kiekvienos kategorijos geriausiam gaminiui suteikiamas tik vienas ISC „trofėjus” kaip „išskirtiniam produktui, pasižyminčiam ypač gera kokybe”.

Nesenai miręs Bendrovės „Kavalan” techninis konsultantas dr. Jimas Svanas buvo šio prekės ženklo kūrimo meistras. Jam taip pat buvo suteiktas ISC „Apdovanojimas už viso gyvenimo pasiekimus” – aukščiausias alkoholio pramonėje asmeniui suteikiamas įvertinimas.

„Kavalan” generalinis direktorius p. YT Lee pažymėjo, kad dr. Svano atminimas ir toliau gyvuoja bendrovėje:

„Mums pradėjus gaminti viskį Taivane, niekas to prieš tai čia nebuvo daręs ir atrodė, kad ši užduotis yra neįmanoma. Laimei, mums padėjo geriausias šios pramonės šakos specialistas. Atkakliai dėdama visas pastangas, „Kavalan” pelnė pripažinimą kaip puikaus viskio gamintoja. Už tai bendrovė yra dėkinga dr. Svanui. Todėl šį 2017 m. apdovanojimą norėčiau skirti Dr. Svanui”.

Šis laimėjimas buvo gautas po kiekvienais metais birželio mėnesį laimimų aukso medalių. Praėjusį mėnesį „Kavalan” susižėrė didžiausią kategorijoje aukso medalių derlių: keturis aukščiausios kategorijos medalius už riboto leidimo „Distillery Reserve Single Malt Rum Cask”, „Podium Single Malt”, „ex-Bourbon Oak Single Malt” bei „Solist ex-Bourbon Single Cask Strength”.

Pirmaujanti Taivano viskio gamintoja, bendrovė „Kavalan” nuolat laimi aukščiausius šios srities apdovanojimus. „Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength” 2016 m. buvo įvardintas kaip „geriausias pasaulyje vieno salyklo viskis” prestižiniame konkurse „World Whiskies Awards” (WWA), o 2015 m. „Solist Vinho Barrique” laimėjo „geriausio pasaulyje vieno salyklo viskio” apdovanojimą. 

Apie „Kavalan” viskį

Pirmoji Taivano viskio gamykla vieno salyklo viskio gamybos meną tobulina nuo 2006 m. Bendrovės „Kavalan” gaminiai brandinami esant intensyviai drėgmei ir karščiui. Juose taip pat juntamas jūros ir lengvo brizo aromatai, snieguotų viršūnių šaltinio vandens skonis, kurių derinys sukuria kreminį ir išskirtinį „Kavalan” skonį. Alkoholio gamyklos pavadinimas kilęs iš seno Yilan apygardos pavadinimo ir jis jau 30 metų naudojamas pavadinti gėrimams, kurių gamybą pradėjo pagrindinė bendrovė „King Car Group”. Bendrovė yra laimėjusi daugiau, nei 220 aukso apdovanojimų 60 šalių. Apsilankykite tinklalapyje: www.kavalanwhisky.com/EN/age.aspx   

Parašykite komentarą