Seimo komanda dalyvaus „Velomaratone“

2017 m. rugpjūčio 18 d. pranešimas žiniasklaidai

 

 

Rugpjūčio 20 dieną, sekmadienį, Vilniuje vyksiančiame dviračių sporto renginyje „Velomaratonas“ dalyvaus Seimo komanda. Į ją susibūrė daugiau kaip 10 dalyvių, tarp jų – Seimo nariai Algirdas Sysas, Gediminas Vasiliauskas ir Virginija Vingrienė.

Sekmadienį prie Seimo rūmų įsikurs dviračių renginio miestelis, kur startuos, finišuos bei bus apdovanoti dviratininkai, vyks kiti pramoginiai ir sportiniai renginiai šeimai. Renginių pradžia – 9 val. Apdovanojimų ceremonijoje sveikinimo žodį tars ir dovanas įteiks Seimo Pirmininko pavaduotojas Arvydas Nekrošius. Jis pasveikins prizinių vietų laimėtojus vyrus ir moteris, važiavusius 100 ir 50 km, 19 ir 30 metų amžiaus grupėse. Renginio organizatoriai teigia, kad būtent šiose grupėse vyksta aršiausia kova tarp sportininkų.

„Velomaratonas“ vyks jau aštuntąjį kartą ir tai yra didžiausias dviračių sporto renginys Lietuvoje. Tai keturiomis vertybėmis – ekologija, saugumu, sveikata ir šeima – paremta iniciatyva, kuria siekiama stiprinti dviračių kultūrą Lietuvoje formuojant naują ir išskirtinę tradiciją. Seimo nariai ir Seimo kanceliarijos darbuotojai aktyviai įsitraukia į panašias akcijas – dalyvauja bėgimo maratonuose, krepšinio turnyruose ir kituose sporto renginiuose. 

Parašykite komentarą