Rinktinės palydos su Šimtmečio Trispalve

Rugpjūčio 31 d. Izraelyje, Suomijoje, Rumunijoje ir Turkijoje prasidės Europos krepšinio čempionatas, kuriame Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę kovoms įkvėps ir palaikys speciali „Šimtmečio“ Trispalvė, skleidžianti žinią apie artėjantį Valstybės atkūrimo šimtmetį užsienio auditorijoms.

Šįvakar Vilniaus „Siemens“ arenoje, Lietuvos ir Ispanijos krepšinio rinktinių metu,  ištikimiausi krepšinio aistruoliai pirmą kartą išskleis beveik 8 metrų ilgio ir 5 metrų pločio „Šimtmečio“ Trispalvę. 

„Krepšininkų atsidavimas, o sėkmės atveju – pergalės, įkvepia visus lietuvius, o kartu neša žinią ir apie mūsų šalį. Paruošėme specialią „Šimtmečio“ Trispalvę su atkurtos Lietuvos šimtmečio logotipu. Ją sportininkų fanų bendruomenės galės pasiimti vežtis kartu į rungtynes už šalies ribų. Mums garbė pirmiems ją įteikti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fanams artėjančio Europos krepšinio čempionato proga. Palaikykime savo sportininkus, herojus, kurie kuria Lietuvą ir neša žinią apie mūsų šalies pasiekimus pasauliui“ , sakė Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriato koordinatorė Neringa Vaisbrodė. 

Speciali Trispalvė, drauge su krepšinio aistruoliais,  lydės mūsų vyrų krepšinio rinktinę viso čempionato metu, o pasibaigus jam, drauge su įvairių sporto šakų ištikimiausiais aistruoliais,  keliaus po pasaulį skleisdama žinią apie Valstybės atkūrimo šimtmetį.

Parašykite komentarą