Siekdama spartinti inovacijas „Visa“ atveria savo platformą startuoliams

Rugsėjo 25-27 dienomis finansinių technologijų kūrėjai yra kviečiami dalyvauti renginyje Hack the Money“. Renginį organizuoja Suomijoje veikianti iniciatyva „FinTech hackathon“, renginio partnerė – pasaulinė mokėjimų technologijų bendrovė „Visa”.

Dalyvių komandos turės per 48 val. sukurti sprendimą, realiai palengvinsiantį mokėjimus. Teisėjai vertins realias galutinio produkto įgyvendinimo galimybes, jo pritaikomumą ir naudą galutiniam vartotojui. Visasuteikia galimybę idėjoms ir inovacijoms virsti realybe.

Renginys prasidės rugsėjo 25 d. popiet TechCodepatalpose, esančiose kvartale Ruoholahti (Helsinkis). Finalistai bus išrinkti po 48 val., rugsėjo 27 d., kai kūrėjai pristatys savo sprendimus teisėjams. Hackathonlaimėtojas bus paskelbtas lapkričio 1 d. Helsinkyje vyksiančiame forume Future Digital Finance Forum. Registruotis galima čia: www.hackthemoney.com.

„Atveriame savo tinklą ir suteikiame kūrėjams galimybių naudojantis mūsų platforma kurti naujoves, daugiausia dėmesio skiriant naujų klientams skirtų skaitmeninių mokėjimo priemonių kūrimui, teigia Anthony Craufurd, Visaįmonių ir startuolių skyriaus direktorius.

Visakviečia dalyvaujančius kūrėjus pasvarstyti šiomis temomis:

Kaip galime pagerinti neįgaliųjų galimybes naudotis esamomis mokėjimų technologijomis? Kaip galime palengvinti mokėjimus keliaujantiems užsienyje? Kaip galime pakeisti mokėjimus transporto ir judumo srityse? Kaip galime palengvinti MVĮ gyvenimą?

Taikomųjų programų sąsaja (angl. application programming interface, API) grindžiamų verslo modelių ir platformų ekonomika augo visą pastarąjį dešimtmetį, o dabar jie jau įgyvendinami ir finansinių paslaugų srityje. Dėl reguliavimo pokyčių, teikiant finansines paslaugas vis labiau naudojamasi trečiųjų šalių taikomosiomis programomis ir paslaugomis, pasiekiamomis per API. Finansų sektoriuje Visayra viena iš penkiomis žvaigždutėmis vertinamų API tiekėjų, suteikianti galimybių naudotis jos ištekliais platformoje Visa Developer Center, prie kurios bet kuris asmuo gali prisijungti ir pradėti kurti naujus sprendimus.

„Labai džiaugiamės būdami pagrindiniais renginio Hack the Moneypartneriais. Platformos Visa Developer Platform“ diegimas ir VisaLondono inovacijų centro atidarymas yra pirmieji žingsniai pristatant pasaulinę Visaprekių ženklo reputaciją, ją pritaikius vietos rinkos poreikiams, teigia Vesa Tukonen, Visaatstovas Baltijos šalims ir Suomijai.

„Tokią partnerystę su startuoliais ir Hack the Moneylaikome naujos inovacijų eros pradžia. Bus įdomu pamatyti visus šiame renginyje dalyvausiančių kūrėjų pasiūlytus kūrybiškus sprendimus, tikina Anthony Craufurd.

Apie „Visa“
„Visa Inc.“ (NYSE: V) yra pasaulinė mokėjimų technologijų bendrovė, teikianti greitų, saugių ir patikimų elektroninių mokėjimų paslaugas klientams, verslo įmonėms, finansų įstaigoms ir vyriausybėms daugiau nei 200 valstybių ir teritorijų. Mūsų valdomas pažangiausias pasaulyje tinklas VisaNetapdoroja daugiau kaip 65 000 mokėjimų nurodymų per sekundę. Taip klientams užtikriname veiksmingą apsaugą nuo sukčiavimo ir užtikrintus mokėjimus prekeiviams. Visa“ – ne bankas, bendrovė neišduoda kortelių, neteikia kreditų, nenustato klientams taikomų normų ar mokesčių. Tačiau dėl Visainovacijų finansų įstaigos gali savo klientams pasiūlyti daugiau atsiskaitymo variantų: mokėti dabar su debeto kortele, mokėti iš anksto su iš anksto apmokėta kortele arba mokėti vėliau kredito kortele. Jei norite gauti daugiau informacijos, apsilankykite mūsų svetainėje (www.visaeurope.com), Visa Visiontinklaraštyje (vision.visaeurope.com) ir @VisaInEurope.

Parašykite komentarą