Nauja paslauga leis statyti įvairesnius ir sudėtingesnius statinius

UAB „Prorentus“ – viena iš nedaugelio priemonės „Regio Invest LT+“ projektus įgyvendinančių įmonių, teikianti paslaugas.
Nuo 2006-ųjų metų veikiančios įmonės veikla – inžineriniai klojinių sprendimai ir profesionalios paslaugos. Išaugus sudėtingų inžinerinių klojinių sprendimų paklausai statyboje, įmonė nori įvairinti ir plėsti savo teikiamų paslaugų spektrą inžinerinių klojinių sistemų projektavimo ir rangos srityse – teikti klojinių rangos paslaugą.
Siekiant didinti įmonės konkurencingumą, įmonei tapo svarbus paslaugų spektro išplėtimas. Įsigijus naujas, modernias laikančiųjų pastolių sistemas, atsiras galimybė teikti klojinių rangos paslaugą. Ši paslauga leis projektuoti technologiškai sudėtingesnius statinius, naudoti daug profesionalesnius klojinius, taikyti aukštąją inžineriją. Įmonės siūloma laikančiųjų pastolių sistema dėl savo sudėtingumo būtų tinkama tiltams, viadukams ir kitoms tokio sudėtingumo tiek infrastruktūros, komercinės ar industrinės paskirties konstrukcijoms. Ši paslauga padės klientams sutaupyti iki pusės klojiniams ir jų transportavimui, montavimui skiriamų išlaidų, laiko bei pagerinti darbo saugumo rodiklius nedidinant išlaidų.
Iki šiol tokios – klojinių rangos – paslaugos, Lietuvoje veikiančios įmonės suteikti negali. Projekto metu bus sukurtos sąlygos pasiūlyti savo paslaugas tokiems projektams, kuriems nėra kitų tiekėjų Lietuvoje, o tai jau išpildo įmonės norą būti pranašesnei už kitas įmones.
UAB „Prorentus“ projekto metu planuoja investuoti į laikančiųjų konstrukcijų ir sijų sistemas bei kitą įrangą klojinių rangos paslaugai teikti ir naujų darbo vietų sukūrimui.
Tikėtinas ir norimas projekto rezultatas – naujos klojinių rangos paslaugos sukūrimas, padidėjęs aptarnavimo greitis, įmonės darbo našumas, reikalingos įrangos nereikės transportuoti iš užsienio, Lietuvos rinkoje bus inovatyvi, moderni klojinių ir laikančiųjų pastolių sistema.
Investuodama 424 tūkst. Eur. iš ES struktūrinių fondų, panevėžiečių įmonė greičiau įgyvendins planuojamą projektą ir galės pradėti teikti paslaugas nuo projektavimo iki montavimo, naudos inovatyviausią, saugiausią, pagal visus šiuo metu taikomus normatyvus ir įstatymus pagamintą bei darbui pritaikytą įrangą.

Parašykite komentarą