Dėl Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos skleidžiamos dezinformacijos

Antradienį Lietuvos Respublikos Seimo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija išplatino pranešimą, teigiantį, jog kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson atsisakė priimti šios opozicinės frakcijos kvietimą dalyvauti jos posėdyje ir atsakyti į parlamentarams rūpimus klausimus.

Informuojame visuomenę ir primename TS-LKD frakcijai, jog jų siūlomą datą ji buvo išvykusi oficialaus vizito į Kinijos Liaudies Respubliką. Šis vizitas buvo skelbtas viešai prieinamoje ministrės darbotvarkėje, apie jį buvo informuoti Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų Seimo nariai, priklausantys Seimo Kultūros komitetui, bei šios partijos frakcijos sekretoriatas.

Taip pat atkreipiame dėmesį, jog ministrės vizitas į Tėvynės sąjungos frakcijos posėdį yra suderintas rugsėjo 28-ai dienai. Tai taip pat yra žinoma šios frakcijos nariams, kurie, nepaisant to, vis tiek skleidžia dezinformaciją apie tai, jog ministrė atsisako atvykti į frakcijos posėdį. Tik pati TS-LKD frakcija gali paaiškinti, ko ji siekia jau ne pirmą kartą dezinformuodama visuomenę.

Parašykite komentarą