„Kardiolitos“ klinikų komentaras dėl Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimo.

„Kardiolitos“ klinikų generalinio direktoriaus Dariaus Jonučio komentaras dėl Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimo.

„Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos – paciento mirtis didelė netektis artimiesiems, o šio įvykio aplinkybės yra smūgis visai mūsų gydytojų bendruomenei.

Suprantame, kad medicinoje nelaimės kartais neišvengiamos, tokias netektis išgyvename kartu su pacientų artimaisiais. Dar kartą išreiškiame užuojautą mirusio žmogaus artimiesiems – palaikėme šeimą netekties atveju, po nelaimės pasiūlėme finansinę paramą, kurią šeima priėmė.

Tiriant šį įvykį atvirai bendradarbiavome su atsakingomis institucijomis – paaiškinome įvykio aplinkybes, užtikriname, kad prireikus bendradarbiausime ir ateityje.

Savo veikloje laikomės pačių aukščiausių standartų – dirbame laikydamiesi griežtų sveikatos priežiūros įstaigoms keliamų reikalavimų. Pacientams suteikiamų paslaugų kokybė ir saugumas yra vienas kertinių veiklos principų ir mūsų kasdienis prioritetas“, – teigė „Kardiolitos“ klinikų generalinis direktorius Darius Jonutis.

Parašykite komentarą