CGI ir Affecto bendrovės susivienija

CGI ir Affecto bendrovės susivienija, siekdamos tapti stipriausiu duomenų verslo paslaugų teikėju Šiaurės Europoje

IT paslaugų kompanija CGI įvykdė savo pirkimo tikslą, įsigydama daugiau kaip 94% Affecto akcijų ir balsų bei pradėjo išpirkimo procedūras iš likusiųjų smulkiųjų akcininkų.  Pradedamas CGI ir Affecto verslo operacijų sujungimas.

 „Teigiama, kad duomenys yra naujoji šių laikų nafta, nes visi pasaulio procesai vis daugiau remiasi duomenimis. Įvairių pramonės šakų lyderiais tampa tie, kurie geba valdyti ir tinkamai išnaudoti informaciją. Šiame vystymosi procese mūsų bendrovės tikslas yra tapti patikimu partneriu, kuris padeda organizacijoms panaudoti jų žinių kapitalą taip, kad šis taptų varomąja  Jūsų verslo jėga. Jungdamiesi su Affecto mes tampame stipriausiu partneriu Šiaurės Europoje, padedančiu verslui ir viešajam sektoriui skaitmeninės transformacijos srityje, įskaitant analitiką, dirbtinį intelektą ir automatizacijos sprendimus „, – sako CGI Nordics prezidentas Heikki Nikku.

 „Daugiau informacijos apie susijungimą ir jo įtaką Baltijos regionui (Lietuvai, Lenkijai, Latvijai) ir Pietų Afrikos Respublikai mes pateiksime po to, kai bus galutinai baigta akcijų išpirkimo procedūra. Informacija mūsų abiejų bendrovių klientams ir darbuotojams  yra nuolat atnaujinama tiek, kiek tai leidžia pirkimo procesas”, – sako Bartłomiej Nieścierowicz, CGI Lenkija vykdantysis direktorius.

 „Affecto tapo pirmaujančia, pilną duomenų valdymo paslaugų spektrą teikiančia kompanija Šiaurės Europoje. Žengdami kitą žingsnį kartu su CGI mes prisijungiame prie įmonės, kuri vertina mus ne tik už mūsų pajėgumą, bet ir pritaria mūsų siekiui būti visapusišką duomenų valdymo paslaugų spektrą teikiančia kompanija. Mes džiaugiamės šia nauja galimybe mūsų klientams ir darbuotojams ir esame įsitikinę, kad tai mus pakylės į dar aukštesnį vertės kūrimo klientams lygį nei iki šiol”, – sako Affecto Plc generalinis direktorius Juko Hakala.

CGI ir Affecto bendrovių verslų bei klientų galimybių sujungimas vyks palaipsniui artimiausiomis savaitėmis ir mėnesiais. Pirmajame etape įmonių veikla bus tęsiama beveik be pakitimų. Abi bendrovės išlieka visiškai atsakingos už visus turimus įsipareigojimus savo klientams.

Iš viso CGI kompanijoje dirba apie 70 000 darbuotojų. CGI Šiaurės ir Baltijos regione dirba 8 000 darbuotojų. Po susijungimo CGI Šiaurės Europoje sujungs daugiau nei 9 000 darbuotojų. Abi bendrovės yra daug investavusios į žinių valdymo, pažangios analitikos ir naujų technologijų sritis.

Apie CGI

Įkurta 1976 m., CGI yra penktoji pagal dydį nepriklausoma informacinių technologijų ir verslo procesų paslaugų įmonė pasaulyje. Maždaug 70 000 CGI profesionalų aptarnauja tūkstančius pasaulio klientų iš biurų ir aptarnavimo centrų esančių visame pasaulyje. CGI paslaugos apima aukščiausios klasės verslo ir IT konsultacijas, sistemų integravimą, programų kūrimą ir priežiūrą, infrastruktūros valdymą bei 150 IP paslaugų ir sprendimų. CGI metinės pajamos viršija 10 milijardų Kanados dolerių, CGI akcijomis yra prekiaujama TSX (GIB.A) ir NYSE (GIB). www.cgi.com

 Apie Affecto

Affecto yra Šiaurės Europos IT paslaugų kompanija, kurios veikla ir patirtis apima pilną duomenų valdymo paslaugų ir technologijų spektrą. Affecto patirtis apima daugelį sričių nuo įmonės informacijos valdymo iki dirbtinio intelekto. Įmonė kuria verslo vertę savo klientams, padėdama jiems tapti tikraisiais duomenų valdytojais, sudarydama sąlygas jų verslui augti ir transformuotis. Affecto turi ilgalaikius santykius su daugeliu svarbiausių Šiaurės Europos bendrovių, taip pat ir su valstybinėmis institucijomis. Affecto turi galingą 1000 + darbuotojų tinklą, kurį sudaro vietinės atstovybės 18-oje biurų Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse.

Parašykite komentarą