Specializuotas sveikatingumo centras – išsigelbėjimas blogai miegantiems

Pasak airių patarlės, nuoširdus juokas ir ilgas miegas yra geriausi vaistai gydytojo knygoje. Taip, tai tiesa: miegas suteikia naujų jėgų, teigiamai veikia nuotaiką, bendrą sveikatą ir organizmo būklę. Miego svarba mūsų geram ir produktyviam gyvenimui – nenuginčijama. Deja, miego sutrikimai kankina dažną, o pagalbos ieško retas.

Dėl miego sutrikimų galima kreiptis į neurologus, psichologus ar šeimos gydytojus UAB „Druskininkų konferencijų centras“ siūlo naują, inovatyvų sprendimą ir kurs atskirą ir specializuotą sveikatingumo centrą, kokio iki šiol Lietuvoje ir Baltijos šalyse nebuvo.

Centras bus pritaikytas ir orientuotas teikti profesionalias procedūras, skirtas spręsti miego sutrikimų, sąnarių, sausgyslių, raiščių, raumenų problemas. Miego sutrikimo ir sveikatingumo centras bus bene vienintelis tokios specializacijos centras, kuriame inovatyviuose kambariuose su išmaniomis lovomis bus galima stebėti klientų miegą ir poilsį.

Esant sąnarių, raumenų skausmams, sausgyslių, raiščių patempimams ir sumušimams bus naudojama specialiai šiam tikslui įsigyta moderni sveikatingumo metodika, kuri papildomai adaptuota ir visai centro techninei ir technologinei infrastruktūrai. Iki šiol kiti sveikatingumo centrai tokio pobūdžio problemų mažinimui naudoja tradicines, natūraliais gamtos ištekliais pagrįstas sveikatingumo metodikas – natūralaus purvo, mineralinio vandens procedūras.

Visos numatomos sveikatingumo paslaugos yra orientuotos į žmogaus natūralaus gyvenimo ir dienos ritmo atstatymą, subalansuotą gilaus poilsio, miego ir fizinio krūvio dienos normą. Natūraliam dienos ritmui atstatyti centre bus įrengta inovatyvi apšvietimo sistema. Apšvietimas keisis pagal subalansuotą dienos ir nakties režimo ritmą, taip sukuriant atmosferą, leidžiančią natūraliai prisitaikyti aktyviai veiklai arba ramiam poilsiui.

Į projektą „Modernaus miego sutrikimo ir sveikatingumo paslaugų centro įkūrimas“, finansuojamą iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų pagal priemonę „Regio Invest LT+“, bus investuojama 1,5 mln Eur.

Parašykite komentarą