Laimėjimus išpranašavo nuojauta ir trylikta diena

Būrys „Teleloto“ žaidėjų praėjusią savaitę atsiėmė laimėtus prabangius automobilius „Mercedes-Benz CLA180”.

„Būk pats sau bosas“ – skelbė spalio mėnesį vykusi „Teleloto“ akcija. Jos metu buvo laimėta net dešimt „Mercedes-Benz“ automobilių.

Penki iš dešimties laimėtojų susitiko Vilniuje, automobilių salone, iš kurio jie išvyko sėdėdami prie naujo automobilio vairo. Kas tie laimingieji? Tai Feliksas Račkauskas iš Klaipėdos. „Apie laimėjimą pirmasis sužinojo sūnus, bet nei jis, nei aš negalėjome patikėti“, – juokėsi Feliksas. Prizą atsiėmė ir taip pat Airidas Lukas, taip pat iš Klaipėdos. „Kai patikrinęs bilietą internetu pamačiau, kad laimėjau, galvojau, kad gal tai reklama“, – juokėsi vyras. Vėliau, patikrinęs bilieto numerį darsyk, vyras pasikvietė kolegas ir su visais pasidžiaugė savo sėkme.

Dar vienas laimingasis – vairuotojas Saulius Labašauskas iš Vilkaviškio raj. „Dirbu tolimųjų reisų vairuotoju, o grįžęs į Lietuvą visada nusiperku po kelis „Teleloto“ bilietus“, – apie savo tradiciją pasakojo Saulius. 

Naujuoju automobiliu taip pat džiaugėsi ir darželio auklėtoja Loreta Gotautienė iš Kauno. Ji laimingą bilietą pirko penktadienį, 13-ąją dieną. „Pagalvojau, kad ši diena galbūt atneš sėkmę“, – kalbėjo moteris, kurios nuojauta pasitvirtino. O štai statybininkas Ričardas Mazuronas iš Prienų raj. prieš šį žaidimą kokias dvi savaites jautė, jog kažkas gero turi įvykti gyvenime.

Kviečiame žiūrėti reportažą apie tai, kaip laimėtojai atsiima „Mercedes-Benz CLA180” automobilius:

https://www.youtube.com/watch?v=rarUrLhFjrw&list=PL_DTXcMHKgKCroiZQ8HcHBV0nKVg6cwvF

Parašykite komentarą