Kvietimas: Tarptautinę studentų dieną KTU studentai vadovaus ne tik universitetui, bet ir verslo įmonėms

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2017 m. lapkričio 16 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio pabaiga: Ketvirtadienis, 2017 m. lapkričio 16 d.
Renginio vieta: K. Donelaičio g. 73, Kaunas

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

Lapkričio 16 d. Kauno technologijos universitete (KTU) kaip ir kasmet bus minima Tarptautinė studentų diena. Šių metų naujiena – vadovo kėdę studentai galės užimti ne tik Universitete, bet ir keliose KTU alumnų vadovaujamose įmonėse kaip „Omniva“, „Elinta“, „Baltic Synergy“, „Choco Group“, „Amber pasta“.

Tarptautinės studentų dienos proga, Universiteto vadovybės ir verslo atstovai savo kėdes užleis daugiau kaip 60-iai laikinų vadovų, tarp kurių bus ir iš užsienio atvykusių studentų.

Kviečiame jus nuo 14 val. užsukti į KTU centrinius rūmus, K. Donelaičio g. 73. Čia galėsite pasikalbinti vieną dieną universitetą valdančius studentus bei 414 kab. dirbantį studentą-rektorių. Šiais metais juo bus Gediminas Marcinkevičius, pakeisiantis laikinai rektorės pareigas einančią Jurgitą Šiugždinienę.

KTU Finansų direktorę Jūratę Čepaitienę pakeis Roshan Shafi, o KTU Studentų atstovybės prezidentą Luką Kijauską – Jonas Ūsas.

Norint pasikalbinti gausesnį studentų būrį, galite atvykti 14.45 val. prie Rektorato salės (402 kab.), kur visi studentai rinksis į rektorato posėdį.

Kas: KTU studentai pakeis Universiteto vadovus

Kur: K. Donelaičio g. 73, 414 kab. ir 402 kab.

Kada: Nuo 14 iki 15 val.

Parašykite komentarą