„Tango de Buenos Aires“ pasirodymai Lietuvoje renka sausakimšas sales

Prieš kelias dienas į Lietuvą koncretiniam turui Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune atvykę Tango meistrai iš Buenos Airių džiaugiasi, jog projektas „Tango de Buenos Aires“ sulaukė didžiulio lietuvių susidomėjimo. Į koncertą Kaune bilietai buvo tiesiog iššluoti, klaipėdiečiams buvo paskelbtas papildomas bilietų pardavimas. Rytoj pirmieji scenoje tango aistrą pajusti ir šį meną išvysti turės progą vilniečiai.

Lietuvos scenose pasirodyti tango meistrai buvo pakviesti prodiusavimo kompanijos „Arts Libera International“, vis dažniau nustebinančios mūsų klausytojus išskirtiniais, unikaliais šalyje koncertais. O ir patys atlikėjai neslepia, jog didžiuojasi, galėdami pristatyti savo kultūrą Lietuvos scenose.

„Tango nėra vien tik žingsniai ar jų deriniai, tango – tai kultūros, kurioje jis gyvena nuo vaikystės, išraiška. Šiame šokyje tu gali išreikšti visą pojūčių ir jausmų vaivorykštę – nuo gilaus santūraus skausmo ir kančių iki visapusės meilės ir džiaugsmo.“, – aistringąjį tango šokį apibūdina tradicinio „gyvojo“ tango meistras Carlos Rodriguez iš Buenos Airių, kuris kartu su Brigita Rodriguez užpildo sceną kerinčiu šokiu. Šokėjai nuolat gastroliuoja įvairiose pasaulio šalyse, veda meistriškumo kursus ir bendradarbiauja su pasaulinio garso muzikantais.

Autentiška ir nuoširdi muzika bei meilės ir aistros šokis į Lietuvą atvyksta tiesiai iš pačios tango tėvynės Argentinos. Jau lapkričio 22 d. Vilniaus, lapkričio 24 d. Klaipėdos, o lapkričio 25 d. Kauno koncertinėse scenose kartu pasirodys charizmatiškieji tango meistrai – bandonijos virtuozas Ariel Ramirez, dainininkas Martin Pacione ir tarptautinių konkursų ir festivalių laureatai – šokėjai Brigita ir Carlos Rodriguez. Talentingi muzikantai paruošė išskirtinio grožio ir nepaprastai romantišką meninę programą į kurią elegantiškai įsikomponavo šokėjų pora. Skambant užburiančioms Astor Piazzolla, Jose Padula,  Juan Carlos Cobian,  Francisco Canaro,  Carlos Gardel,  Mariano Mores ir pačių atlikėjų sukurtoms melodijoms, scenoje pasklis tikrojo argentinietiško tango dvasia.

Scenoje tango aistrą kurs ir pasaulinio lygio bandonijos virtuozas Ariel Ramirez priklauso tai muzikantų kategorijai, kurie daro didelę įtaką tango meno populiarinimui tarptautiniu mastu. Jam pritars dainininkas Martin Pacione yra puikus tradicinės ir populiariosios argentinietiškos muzikos atlikėjas, pasižymintis savo specifiniu balso tembru, skambančiu labai romantiškai ir emocingai.


Visa tai pamatysite magiškame tikrojo Tango de Buenos Aires spektaklyje, skirtame Jums, mieli žiūrovai. Pripažinti artistai, kurių pasirodymai pritraukia pilnas koncertų sales, laukia susitikimo su tango meno gerbėjais!

Tango de Buenos Aires“ koncertai vyks:

Lapkričio 22 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje

Lapkričio 24 d. 19 val. Klaipėdoje, Klaipėdos kultūros fabrike

Lapkričio 25 d. 17 val. Kaune, Valstybinėje filharmonijoje

Bilietus platina Tiketa.lt: bit.ly/TangodeBuenosAires

Išsamesnė informacija

Gintaras Kamsiukas

ARTS LIBERA INTERNATIONAL

mob. Tel. +370 677 00699

el. p. board@artslibera.com

www.artslibera.com

Parašykite komentarą