„CEE Attorneys“ žemėlapyje naujos šalys – Vengrija ir Ukraina

Š. m. gruodžio 1 d. prie „CEE Attorneys“ komandos, teikiančios teisines paslaugas verslui Čekijos Respublikoje, Latvijoje, Lenkijoje, Lietuvoje, Rumunijoje ir Slovakijoje, prisijungia Vengrijos „Stadler & Bellák“ ir Ukrainos „Semper Legal“ advokatų kontoros.

„Stadler & Bellák“ advokatų kontora įsteigta šių metų pradžioje, susijungus Tamaso Belláko ir Endre Stadlerio advokatų kontoroms. Abu teisininkai turi daugiau nei 20 metų privačios teisinės praktikos patirties ir seniai bendradarbiauja: abu teikė paslaugas tarptautiniams bankams nuo paskutinio praėjusio amžiaus dešimtmečio. Teikdama teisines paslaugas verslo subjektams, „Stadler & Bellák“ advokatų kontora bendradarbiauja su žinomais teisininkais, turinčiais puikią reputaciją atskirose verslo teisės srityse. Kontoros tikslas – teikti visapusiškas verslo teisės paslaugas, siekiant išsikovoti dominuojančias pozicijas ir užtikrinti išskirtinę paslaugų kokybę savo specializacijos srityse.

„Veikloje norime laikytis tokio teisinės kontoros modelio, kuris užtikrina visą verslo paslaugų spektrą. Mes pasirinkome ir išplėtojome savo specializacijos sritis, remdamiesi pastarųjų dešimtmečių patirtimi; šiuo laikotarpiu užmezgėme bendradarbiavimo ryšius su daugeliu advokatų ir verslo partnerių. Prisijungdami prie „CEE Attorneys“ kaip Vengrijos partneris, mes siekiame teikti aukštos kokybės ekonomiškai efektyvias teisines paslaugas savo klientams Vengrijoje ir kitose regiono šalyse,” – teigia Tamasas Bellákas, Vengrijos biuro partneris.

„Semper Legal“ advokatų kontora yra viena iš geriausiai užsirekomendavusių teisinių kontorų Ukrainoje, turinti biurus Kijeve ir Lvove, kuriuose dirba per 20 teisininkų.

„Pagrindinis mūsų tikslas – nuolat teikti teisines paslaugas savo klientams, užtikrinant jų kokybę įvairiose teisės srityse. Tapdami „CEE Attorneys“ dalimi, mes atveriame naujų galimybių savo klientams atstovaujant juos Centrinėje ir Rytų Europoje“, sako Vadymas Ivanovas, Ukrainos biuro partneris.

„Mes labai džiaugiamės, kad Vengrijoje ir Ukrainoje pavyko surasti kolegas, turinčius panašią viziją dėl tarptautinės teisinės praktikos plėtros Centrinėje ir Rytų Europoje ir nori augti kartu,“ – sako Zdeněkas Tomíčekas, „CEE Attorneys“ steigėjas ir partneris bei plėtros direktorius.

Kartu su naujaisiais nariais, „CEE Attorneys“ tarptautinė teisinė praktika turi beveik 100 teisininkų 11-oje biurų aštuoniose Centrinės ir Rytų Europos šalyse, o taip pat turi partnerius Indijoje ir Kinijoje. Daugiau informacijos apie „CEE Attorneys“ teisinę patirtį, specializacijos sritis ir komandą galite rasti tinklalapyje www.ceeattorneys.com ir mūsų „Facebook“ bei „LinkedIn“ paskyrose.

Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis:

Advokatė Daina Senapėdienė,  „CEE Attorneys“ Vilniaus ir Rygos biurų vadovaujanti partnerė, tel. + 370 659  90 758,  el. p. daina.senapediene@ceeattorneys.com

Parašykite komentarą