Seimo LVŽS frakcijos pranešimas: LVŽS frakcija išrinko naują seniūno pavaduotoją

2017 m. gruodžio 5 d. pranešimas žiniasklaidai  

 

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos seniūno pavaduotoju išrinktas Seimo narys Jonas Jarutis. Jis šiame poste pakeitė ūkio ministru paskirtą Virginijų Sinkevičių.

„Virginijui Sinkevičiui dėkoju už beveik metus eitas seniūno pavaduotojo pareigas. Tikiu, kad Jonas Jarutis bus tas vadovas, kuris telks frakcijos narius bendram darbui. Iki šiol Jonas pasižymėjo savo nuosekliu darbu, organizaciniais gebėjimais, jo pastangas vertina visi frakcijos nariai“, – sako LVŽS frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis.

Frakcijos seniūno R. Karbauskio pavaduotojas išrinktas antradienį ryte vykusiame frakcijos posėdyje. Šias pareigas dar eina Aušrinė Norkienė.

„Dėkoju už frakcijos narių išreikštą pasitikėjimą ir paramą. Tai rimtas įsipareigojimas, reikalaujantis nemažos atsakomybės. Daugelį metų priklausau Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai, nesu naujokas politikoje, todėl tikiuosi padėti frakcijos kolegas telkiant glaudesniam darbui, geriau užtikrinti Seimo posėdžių lankomumą, atidžiai vertinti priimamus sprendimus. Turime nepamiršti rinkimų pažadų, kurie įtvirtinti Vyriausybės programoje, stengtis maksimaliai juos įgyvendinti. Tai esame įsipareigoję mūsų rinkėjams ir visai Lietuvai. Taip pat man labai svarbus ir politikos skaidrumas“, – teigia J. Jarutis.

Pagal LVŽS frakcijos reglamentą frakcijos seniūno pavaduotojus renka frakcijos susirinkimas atviru balsavimu.

Parašykite komentarą