Pasinaudota projekto “BE STRESO II” žinomumu

Atsiprašome, kad šiandien nuo 11.34 h iki 13 h iš mūsų pašto dėžutės (bestresonaujienos@dipolis.eu) gavote daug laiškų, kurių mes patys (projekto „Be streso II“ komanda) nesiuntėme.

Projekto matomumas ir stiprus pripažinimas pritraukė asmenis, kurie tai norėtų panaudoti negarbingiems tikslams. Manome, kad įvyko kibernetinė ataka ir svarstome reikalingumą kreiptis į policiją dėl įvykio ištyrimo. Jautėme dėmesį iš ne visai draugiškų atstovų. Neatmetame, kad galėjo būti pasinaudota mūsų noru atkreipti visų dėmesį į vieną iš skaudžių temų Lietuvoje.
Jei paaiškės, kad tai pikta valia, gaila, kad yra žmonių, kuriems kito nelaimė – proga pasityčioti, kad kilnų projektą bandoma diskredituoti. Neketiname visko mesti, tęsime pradėtą darbą ir ginsime savo reputaciją.

Originalus laiškas:
______________________________________________________________________________________

From: owner-bestresonaujienos@dipolis.eu [mailto:owner-bestresonaujienos@dipolis.eu] On Behalf Of Rolandas Prušinskas
Sent: Tuesday, December 12, 2017 11:34 AM
To: bestresonaujienos@dipolis.eu
Subject: Pagalba Sūnui

Laba diena,

  Mano 5 asmenų šeima buvo ciniškai  ,be gailesčio ,apvogta lietuvių.. Sutrypė visas vertybes ir pasitikėjimą. Nesitikėjau ,kad taip galima Lietuvoje. Pasirodo yra dvipusė šalis. Viena populistinė – reklaminė ,o kita realioji ,kuri yra beteisė ir sutrypta kaip kokioje karo zonoje. Tik nors deklaruojama ,kad karo nėra ,bet nematomas karas Lietuvoje vyksta ir lietuviai tyliai naikina lietuvius. Nereikalingas net išorės priešas -savi smogia skaudžiau..

   Nors reiktų pagalbos vsai šeimai ,bet nesitikiu- prašau tik SŪNUI.. Jam 23 metai.. Jau gal kokie 5 metai įkrito ir krenta gilyn į gilią depresiją .Su savižudybės priepuoliais.Aš matau tai tačiau nieko negaliu pakeist . Kad apvogė visą šeimą -kaltina ne vagis ,o mane.Kas galėjo žinoti ,kad Kauno kredito unija – yra vagių kompanija.

    Todėl ir glausiu ar galima pagalba ir kokia mano sūnui Vaidotui.

Dėkoju

Rolandas Prušinskas

Parašykite komentarą