Kauno meistui dovana metų pabaigai – atidarytas naujas prekybos centras RIVER MALL, Jonavos g. 60

Kauno mieste gruodžio 14 d. klientams duris atvėrė naujas prekybos centras RIVER MALL, adresu Jonavos g. 60.
Didžiausia naujovė kauniečiams – prekybos centre visą parą dirbanti MAXIMA XX. Kauniečius taip pat džiugina ir visą parą veikiantis “Pasaulio gėlės” gėlių salonas.
Daugiau nei 11 tūkst. kv.m. plote įsikūrė 20 gerai žinomų, greitam, patogiam apsipirkimui orientuotų prekybos, paslaugų atstovų. Jau nuo rugsėjo mėnesio prekybos centre veikia IKEA parduotuvė-prekių atsiėmimo punktas, taip pat įsikūrė didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje – „Topo centras”. Vaistinių rinkos lyderė “Eurovaistinė” čia atidarė didelę, plataus asortimento ir atsinaujinusio dizaino vaistinę. Prekybos centre “River Mall” įsikūrė savo segmentų lyderiai: UAB “Delano” startuoja su CAN CAN pizza formatu, Optikos salone teikiamos profesionalios gydytojo okulisto paslaugos, didžiausią kosmetikos, kvepalų ir grožio prekių pasirinkimą vienoje vietoje siūlo EUROKOS. UAB “Krinona” prekybos centre atidaro net dvi parduotuves– KRINONA ir CASCADA. “SAVEX galerija” startavo su didžiausiu iki šiol turėtu interjero prekių salonu.
Visi Kauno miesto gyventojai ir miesto svečiai kviečiame apsilankyti prekybos centre RIVER MALL, pasinaudoti specialiais pasiūlymais, šventinėmis nuolaidomis. RIVER MALL pirkėjų patogumui – erdvios automobilių stovėjimo aikštelės, patogus darbo laikas.
Nekilnojamojo turto vystytojo ir prekybos centro valdytojo UAB “SIRIN development” ilgametė patirtis leido greitai ir efektyviai atnaujinti prekybos centrą po prekybos tinklo “PRISMA” pasitraukimo iš Lietuvos. “Prisma” patalpas mums grąžino š.m. liepos pabaigoje. Nepraėjus nei trims mėnesiams jau turėjome sutartis su kone visais naujais būsimaisiais prekybos centro operatoriais.” – teigia SIRIN atstovai.
Jonavos g. judri, strategiškai patogi ne tik prekybai, bet ir verslui. Vystytojas greta prekybos centro baigia A klasės verslo centro “River Hall” statybas, kuriame jau 2018 m. pradžioje pradės kurtis stambios tarptautinės gerai žinomos kompanijos.
SIRIN Development abu savo projektus “River Mall” ir “River Hall” įgyvendino nupirkę dar sovietmečiu statytą ir jau griūvantį “Drobės” fabriką. Žinomo Kauno architekto Gintauto Natkevičiaus dėka, ši vieta buvo prikelta naujam gyvenimui ir po truputį tampa viena iš Kauno miesto verslo ir prekybos zonų.

Parašykite komentarą