Didžiausiame Baltijos šalių renginių forume – geriausiųjų (ne)sėkmės istorijos

Kiekvienais metais renginių profesionalai neriasi iš kailio galvodami, kaip nustebinti, regis, jau visko mačiusią auditoriją. Įsimintiniausios sporto žaidynių ceremonijos, pribloškiantys mados šou ar kvapą gniaužiantys pasaulinio garso koncertai bei meno pasirodymai pareikalauja milžiniškų renginių organizatorių pastangų, kurių žiūrovo akis pastebi vos dalį. Kitų metų pavasarį Taline vyksiančiame Baltijos šalių renginių forume „Baltic for Events Forum“ patirtimi dalinsis savo srities profesionalai iš visos Europos.

Europos teatro apdovanojimą pelnęs Estijos teatras „Teater NO99“ po vienu stogu suburs virš 300 renginių organizatorių. Dvi dienas truksiančiame tarptautiniame renginių forume savo patirtimi dalysis 30 pranešėjų – pasaulinio garso šou kūrėjai iš „Luc Petit Creation“ ir „Cirque du Soleil“, renginių ir rinkodaros ekspertai iš „Electrolux“, „Audi“, „Volkswagen group“, „Absolut“, „Microsoft“, SEB banko, „Siemens“, „Ericsson“ ir kitų garsių prekės ženklų atstovai. Ne vienerius metus šioje srityje besisukantys profesionalai kalbės apie naujausias tendencijas, sėkmingiausius renginius, organizavimo ir projektų valdymo subtilybes. Savo įžvalgomis pasidalys ir garsi pranešėja, antreprenerė, verslo konsultantė Tuija Seipell iš Kanados.

Renginyje dalyvaus ir pirmaujančios tarptautinės komunikacijos kompanijos VOK DAMS, dirbančios su pasaulinio garso ženklais, tokiais kaip „Coca-cola“, „BMW“, „Ferrari“, „Porsche“, „L’Oréal“, „Puma“, „Adidas“ ir „Google“, vadovas Colja M. Dams. Renginių organizavimo korifėjo teigimu, kiekvieni metai įneša kažką naujo į renginių organizavimo pasaulį: „Pastebėjome, kad renginiai – kaip vienas iš svarbiausių marketingo įrankių – užima vis svarbesnį vaidmenį. Mūsų industrija grindžiama pasauline komunikacija ir kontaktais, be jų – viso to, ką dabar esame pasiekę, veikiausiai nebūtų. „Baltic for Events Forum“ forumo metu tikiuosi išgirsti ne tik kolegų patirtis, bet ir žinomų bei ateityje lauksiančių iššūkių bei jų sprendimų perspektyvas“.

2018 metų balandį konferencijos bei kontaktų mugės dalyviai turės neeilinę progą išgirsti įkvepiančius profesionalų pasakojimus ir patarimus, kaip įgyvendinti stulbinančius renginių organizavimo industrijos projektus. Tarp pranešėjų išvysime ir Lietuvos atstovus.  

Daugiau informacijos http://www.balticforevents.com/

Parašykite komentarą