LIETUVOS KREPŠINIO FEDERACIJOS PADĖKA KLEMENCUI AGENTUI

„Mes per vieną naktį dideli užaugom. Ir mes galingi iš naujo!“, – krepšinio himno žodžiai, kurie užkoduoti kone kiekvieno lietuvio genuose. Stebėdami krepšinio varžybas dėl mylimos komandos pergalių lietuviai džiūgauja lyg dėl asmeninių, lygiai taip pat liūdi ir dėl nesėkmių. Užaugti iki nepralenkiamų krepšinio žaidėjų – ilgas darbas, kuriam reikia ne tik noro ir pastangų treniruotis, bet ir to, kad kas nors žaidėjais tikėtų, palaikytų bei suteiktų galimybes.

Krepšinio piramidė

UAB „Mantinga“ valdybos pirmininkas Klemencas Agentas jau daugelį metų globoja krepšininkus. 2004 metais Klemenco iniciatyva buvo įkurtas krepšinio klubas „Sūduva-Mantinga“. Kaip sako Klemencas: „Aš statau Marijampolės krepšinio piramidę ir taip prisidedu prie Lietuvos krepšinio.“ Juk kiekvienas šiandien puikiai žinomas žaidėjas pradėjo mažų žingsnelių savo gimtajame mieste ir tik vėliau pradėjo žaisti kituose Lietuvos miestuose, o gal net atstovauti Lietuvą Europoje.

LKF padėka

UAB „Mantinga“ yra ilgametė krepšinio lygų rėmėja, suteikianti paramą, galimybes treniruotis, prisideda prie turnyrų, stovyklų organizavimo ir taip žaidėjams padeda augti. Už tai sausio 6 dieną NKL rungtynių metu K. Agentas buvo apdovanotas LKF (Lietuvos krepšinio federacijos) padėkos ženklu už nuopelnus Lietuvos krepšiniui. Pasveikinti verslininko atvyko gerbiamas LKF garbės prezidentas Vladas Garastas, NKL prezidentas Remigijus Štaras, NKL vykdantysis direktorius Giedrius Grybauskas. Toks padėkos ženklas yra specialiai sukurtas ir pirmasis. Verslininkui skambėjo Edmundo Seiliaus ir visų krepšinio sirgalių gyvai dainuojamas sveikinimas.

Parašykite komentarą