Sausio 24 d.: kviečiame dalyvauti socialinėje kampanijoje #MES PRISIMENAME

Artėjant Tarptautinei Holokausto atminimo dienai (sausio 27 d.) Pasaulio žydų kongresas (WJC) inicijuoja socialinę kampaniją #Mesprisimename (#Weremember). Jos tikslas – pakviesti visus nusifotografuoti su užrašu #Mesprisimename (#Weremember) ir nuotraukas publikuoti socialiniuose tinkluose. Šia kampanija siekiama ne tik pagerbti Holokausto aukas, bet ir skleisti žinią, kad tai niekada negali pasikartoti.

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir jai priklausantis Judaikos tyrimo centras taip pat ragina visus prisijungti prie šios kampanijos. Šiandien, sausio 24 d., 18 val. kviečiame visus mūsų bičiulius, partnerius, skaitytojus ir lankytojus, taip pat darbuotojus susirinkti bendrai nuotraukai. Tai bus mūsų paskleista žinia, kad mes prisimename ir dėsime visas pastangas, kad mūsų aplinkoje tai niekada nepasikartotų. 

Ateikite patys, pakvieskite šeimos narius, draugus, kaimynus – ant plačių atnaujintos Nacionalinės bibliotekos laiptų visiems pakaks vietos.

Atsineškite A4 formato lapą su nupaišyta grotažyme (#) ir užrašu MES PRISIMENAME (norima kalba), taip pat galite atsinešti nuotraukų tų žmonių, kurie tiesiogiai buvo paliesti šios tragedijos. 

Negalinčius dalyvauti akcijoje kviečiame individualiai prisijungti prie šios kampanijos. 

Sausio 24–27 d. nuo Aušvičo-Birkenau koncentracijos stovyklos sienos vyks tiesioginė transliacija, kurioje bus demonstruojamos akcijoje dalyvaujančios nuotraukos.

Trumpai apie renginį

Data sausio 24 d.
Laikas 18 val.
Vieta Nacionalinės bibliotekos laiptai (viduje)
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›

Parašykite komentarą