Blockchain technologijos bendruomenės atstovai kviečia į spaudos konferenciją 

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Pirmadienis, 2018 m. vasario 5 d.
Renginio pradžia: 11:00
Renginio vieta: BNS konferencijų salėje

Blockchain technologijos bendruomenės atstovai pareiškė vieningą nuomonę – Lietuvos vardas vienareikšmiškai negali būti tapatinamas su „Prodeum“ projektu.

Bendruomenės atstovai, siekdami atsakyti į viešumoje keliamus klausimus dėl blockchain projektų veiklos, atskleisti daugiau detalių apie šią savaitę paaiškėjusio „Prodeum” projekto sukčiavimo veiklą žurnalistus kviečia į spaudos konferenciją, kuri vyks pirmadienį, vasario 5 d., 11.00 val. naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje adresu Saltoniškių g. 9, Vilniuje.

Lietuviška blockchain profesionalų ir startuolių bendruomenė subūrė iniciatyvinę „Prodeum“ incidento tyrimo grupę. Iniciatyvinė grupė renka duomenis kas ir kokiomis aplinkybėmis sukūrė šį nelegalų projektą bei galimai rinkos investicijas. Lietuvos blockchain bendruomenė suinteresuota ištirti šį incidentą, imtis galimų teisinių priemonių, suformuoti praktiką ir iškomunikuoti tarptautiniu mastu, kad šis skandalingas atvejis negali būti siejamas su paminėtais nukentėjusiais asmenimis ar kitais lietuviškais projektais. Bendruomenė kviečia žurnalistus į spaudos konferenciją, kurioje atskleis daugiau su „Prodeum” projektu susijusių detalių.

Spaudos konferencijoje dalyvaus ir į klausimus atsakinės blockchain technologijos ekspertas Vytautas Kašėta, teisininkas Arminas Junevičius, IT saugumo ekspertas Marius Pareščius, blockchain bendruomenės nariai Tomas Gurvičius, Dmitrij Radin, startuolių viešųjų ryšių konsultantė Aistė Veberaitė, ICO projektų specialistas Sercan Saylik.

BNS spaudos konferencijų salė įsikūrusi prekybos centro „Panorama“ verslo centre adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius. Į BNS biurą pėsčiomis galima patekti pro įėjimą į prekybos centrą iš T.Narbuto g. pusės bei liftu pakilus į 3 aukštą. Automobiliu rekomenduojame įvažiuoti iš T.Narbuto g. pusės į stovėjimo aikštelės – 1 arba – 2 aukštą bei liftu, esančiu geltonojoje zonoje, pakilti į 3 aukštą.

Kaip atvykti į konferenciją automobiliu, viešuoju transportu ar pėsčiomis, taip pat galite pažiūrėti vaizdo įrašuose:

https://www.youtube.com/watch?v=RYeisyHQF0I

https://www.youtube.com/watch?v=71jS_fQsNAM

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Parašykite komentarą