Didžiausios Lietuvoje pašto ženklų mozaikos, skirtos Valstybės atkūrimo šimtmečiui, pristatymas

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. vasario 15 d.
Renginio pradžia: 12:00
Renginio vieta: Klaipėdos centrinis paštas (Liepų g. 16)

Lietuvos valstybės atkūrimo išvakarėse – vasario 15 d., ketvirtadienį 12 val. į Klaipėdos centrinį paštą atvyksta pašto ženklų mozaikoje „atgimęs“ tautos patriarchas – dr. Jonas Basanavičius.

Kviečiame į žinomos menininkės Jolitos Vaitkutės iš daugiau nei 10 tūkst. pašto ženklų sukurto paveikslo, kuris yra pripažintas Lietuvos rekordu, pristatymą.

„2018-ieji ypatingi ir Lietuvai, švenčiančiai Valstybės atkūrimo šimtmetį, ir mūsų bendrovei, kuri taip pat minės 100 metų gyvavimo sukaktį. Lietuvos paštas įsitraukia į visai šaliai svarbios istorinės sukakties minėjimą, kviečia žmones prisijungti prie įvairių iniciatyvų, buriančių bendruomenes, ir dalinasi viena didele žinia: atkurtai Valstybei jau šimtas metų!

Lietuvos miestų gyventojus kviečiame iš arčiau pasižiūrėti į unikalų paveikslą – iš mažų dalelių – pašto ženklų – sudėtą vieno iš svarbiausių ir iškiliausių mūsų Valstybės kūrėjų dr. J. Basanavičiaus atvaizdą. Džiaugiamės, kad iš pašto ženklų „atgimęs“ tautos patriarchas tęsia kelionę po šimtametę Lietuvą ir neaplenks Klaipėdos“, – sako Lietuvos pašto Tinklo direktorė Inga Dundulienė. 

Pašto ženklų mozaikos pristatyme dalyvaus:

  • Lietuvos pašto tinklo direktorė Inga Dundulienė
  • Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Parašykite komentarą