Bus apdovanotos išradingiausios Vasario 16-osios idėjos

Ketvirtadienis, kovo 1 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė rytoj, kovo 2 d., 13 val. pasveikins ir apdovanos sumaniausius akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ idėjų autorius.

Prie kūrybingai ir prasmingai sutikti Valstybes gimtadienį kvietusios šalies vadovės inicijuotos akcijos žmonės prisijungė itin gausiai ir pateikė rekordinį skaičių – net 1500 kūrybingų ir prasmingų iniciatyvų.

Specialiame renginyje Prezidento rūmuose bus pasidalinta pačiomis ryškiausiomis ir nuoširdžiausiomis Vasario 16-osios šventės akimirkomis. Už originalumą, pilietiškumą, gebėjimą sutelkti ir meilės Lietuvai puoselėjimą trispalvėmis vėliavomis bus apdovanotos 27 pilietinės iniciatyvos.

Akcijoje šiemet ypač aktyviai dalyvavo šalies žmonės ir svetur gyvenantys lietuviai. Švęsdami kartu jie kūrė gražią bendrą šventę, daugybę prasmingų, linksmų akimirkų ne tik sau, bet ir visiems aplinkui.

Per šešis valstybės vadovės inicijuotos akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ metus iš viso paskelbta 3,5 tūkst. idėjų, apdovanota per 100 originalių iniciatyvų.

Parašykite komentarą