"Versli Lietuva": Lietuvos eksporto tendencijos ir prognozės 2018 m.

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. kovo 8 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: „Versli Lietuva“, A. Goštauto g. 40 A (4 aukštas), Vilnius

Lietuvos eksportą skatinanti VšĮ „Versli Lietuva“ nuolat stebi ir analizuoja Lietuvos eksporto rodiklius, tendencijas, rinkai teikia savo įžvalgas ir prognozes. Du kartus per metus – rugsėjį ir kovą – skelbiame metines eksporto prognozes, kurios yra aktualios Lietuvos verslui, eksportuotojams, viešajam sektoriui ir tarptautiniams partneriams.

Kviečiame į spaudos konferenciją, kurios metu pristatysime naujausias „Versli Lietuva“ eksporto prognozes 2018 m. ir 2019 m., apžvelgsime praėjusių metų eksporto tendencijas ir šių metų pasaulio ekonomikos aplinką, lemiančią  Lietuvos eksporto sėkmę užsienio rinkose.

Renginys įvyks kovo 8 d. 10 val. „Versli Lietuva“ biure  (A. Goštauto 40A, 4 aukštas, Vilnius).

Renginyje pristatysime: 

  • Lietuvos eksporto prognozes 2018 m. ir 2019 m.
  • Lietuvos eksporto tendencijas 2017 m.
  • Tarptautinės ekonomikos aplinką ir pagrindines rizikas
  • Tiesioginę ir netiesioginę „Brexit“  įtaką Lietuvos eksportuotojams

Lietuvos eksporto tendencijas ir prognozes pristatys Vadimas Ivanovas, „Versli Lietuva“ vyriausiasis analitikas. Renginyje taip pat dalyvaus Daina Kleponė, „Versli Lietuva“ generalinė direktorė ir Aivaras Knieža, „Versli Lietuva“ Eksporto departamento vadovas.

Numatoma trukmė – apie 1 val.

Būsime dėkingi, jeigu apie  dalyvavimą renginyje pranešite iš anksto el. paštu j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba telefonu +370 686 58356

Parašykite komentarą