„Akropolis Group“ į Baltijos šalis atvedė VAN GRAAF parduotuves

Sparčiai augantis žinomų prekių ženklų gausa išsiskiriantis Europos mados prekių tinklas VAN GRAAF žengia į Baltijos šalis. Pirmoji beveik 2500 kv.m. VAN GRAAF parduotuvė duris atvers 2019 m. naujajame Rygos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“.

„Didžiuojamės, kad plėtrai Baltijos šalyse VAN GRAAF pasirinko Rygos „Akropolį“. Tai bus vienas kertinių naujojo prekybos ir pramogų centro nuomininkų, o beveik 2500 kv.m. parduotuvėje pirkėjai ras išskirtinius žinomų mados pasaulio prekių ženklų pasiūlymus ir išskirtinį aptarnavimą. Daugelis žinomų mados prekių tinklų į Lietuvos ir Baltijos šalių rinkas žengė pirmąsias parduotuves atidarydami „Akropoliuose“. Džiaugiamės, kad VAN GRAAF partneriu plėtrai pasirinko Rygos „Akropolį“, – sako bendrovės „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Indrė Česūnienė.

Vokietijoje įkurtas VAN GRAAF tinklas šiuo metu turi savo padalinius Austrijoje, Šveicarijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir Čekijoje.

„Mūsų parduotuvėse pirkėjams pristatome jaudinantį ir įvairų mados pasaulį, kur kiekvienas ras drabužį savo skoniui. Nesenstanti klasika ar naujausi mados šūksniai, drabužiai kiekvienai dienai ar prabangūs rūbai – pirkėjams pristatome beveik 200 pirmaujančių mados ženklų, tokių kaip „Boss“, „Guess“, „Calvin Klein“, „Tommy Hilfiger“, Adidas“, – sako VAN GRAAF atstovai.

98 000 kv.m. ploto Rygos „Akropolyje“ įsikurs daugiau nei 220 parduotuvių, kavinių ir restoranų, ledo arena, kino centras, boulingo klubas, vaikų žaidimo erdvė ir 9000 kv.m. ploto aukščiausios klasės biurų pastatas. Rygos „Akropolis“ bus pirmasis prekybos ir pramogų centras Latvijoje, pastatytas pagal BREEAM tvarių pastatų vertimo standartą.

Investicijos Į Rygos „Akropolio“ projektą siekia apie 200 mln. eurų. Pirmojo Latvijoje „Akropolio“ statybų darbus planuojama baigti 2019 m. sausį.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje ir Bulgarijoje. Lietuvoje bendrovė valdo „Akropolis“ prekybos centrus Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Įmonė šiuo metu plėtoja prekybos centrą „Akropolis“ Latvijos sostinėje Rygoje, o praeitų metų pabaigoje paskelbė planus 2021 m. atidaryti 70 tūkst. kv.m. ploto prekybos ir pramogų centrą Vilniuje, šalia Vingio parko.

Parašykite komentarą