Regioninės žiniasklaidos seminaras

Renginio tipas: Regioninės žiniasklaidos seminaras
Renginio data: Penktadienis, 2018 m. balandžio 13 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio pabaiga: Šeštadienis, 2018 m. balandžio 14 d.
Renginio vieta: Viešbutis „Daugirdas“, T. Daugirdo g. 4, Kaunas

Maloniai kviečiame regioninės žiniasklaidos žurnalistus ir redaktorius dalyvauti dviejų dienų seminare Kaune, kurį balandžio 13–14 d. organizuoja Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Seminaro metu kviesime diskutuoti apie ES iššūkius ir ateitį, taip pat kalbėsime apie kibernetinio saugumo situaciją, kainų dinamiką ir kultūros paveldą Lietuvoje bei Europoje. Praktinių mokymų metu bus tobulinami komunikacijos socialinėse medijose įgūdžiai, gilinamos video turinio kūrimo, talpinimo ir viešinimo žinios.

Seminaras vyks viešbutyje „Daugirdas“, T. Daugirdo g. 4, Kaunas (https://www.daugirdas.lt/). Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje padengs seminaro dalyvių nakvynės ir maitinimo išlaidas.

Registracija į seminarą vyksta adresu: http://bit.ly/seminaras_registracija iki balandžio 4 d. (imtinai). Registruotis gali ne daugiau kaip du tos pačios žiniasklaidos priemonės atstovai. Dalyvius atrinksime siekdami tolygaus įvairių rūšių žiniasklaidos priemonių ir Lietuvos rajonų atstovavimo. Atrinktus dalyvius informuosime iki balandžio 6 d.  

Renginio programa

Parašykite komentarą