Jaunoji filantropė Š. Jovaišaitė: „Gerumas neprivalo būti tik liūdnas“

Renginio tipas: Socialinė diskusija „Nebūk abejingas“
Renginio data: Antradienis, 2018 m. balandžio 24 d.
Renginio pradžia: 14:00
Renginio pabaiga: Antradienis, 2018 m. balandžio 24 d.
Renginio vieta: Lietuvos edukologijos universitetas (Studentų g. 39).

Ar lengva dalintis gerumu? Kodėl šiandieniniam pasaulyje jauni žmonės ryžtasi padėti kitiems? Į šiuos klausimus gali atsakyti Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) I kurso ikimokyklinės pedagogikos studentė Šarūnė Jovaišaitė. Pasak žinomas influencerės, stilistės, žurnalo redaktorės Agnės Jagelavičiūtės, Šarūnė – pavyzdys visiems Lietuvos žmonėms. „Kajaus istoriją sužinojau iš Šarūnės. Mergaitės, kuri įsiliejo į mūsų gyvenimą lyg šaltinėlis, kuris tikiu, kažkada išaugs į didelę gerumo jūrą. Nors Šarūnė dar tik pirmo kurso edukologijos studentė, tačiau daug iš jos galima pasimokyti: mokytis, dirbti, gyventi ir dar gerumu skleistis su kitais“, – sako A. Jagelavičiūtė.

Būsima pedagogė Šarūnė Jovaišaitė organizuoja socialinę diskusiją „Nebūk abejingas“, kurios metu bus ne tik diskutuojama apie žmogiškąsias vertybes, bet ir padedama dešimtmečiui berniukui Kajui, kuris serga sunkia onkologine liga. „Būtina reikia kalbėti ir diskutuoti skaudžiomis temomis bei atsigręžti į tuos žmones, kuriems reikia mūsų pagalbos. Gerumas neprivalo būti tik liūdnas. Tad kviečiu  jungtis prie šviesios ir pozityvios akcijos. Pamatysite, padarius gerą darbą,  laimė pasibels į jūsų duris“, – sako Š. Jovaišaitė.

Balandžio 24 d. 14 val. Lietuvos edukologijos universiteto aktų salėje (Studentų g. 39, Vilnius) vyks socialinė diskusija „Nebūk abejingas“. Diskusijoje dalyvaus verslininkė, žurnalistė Agnė Grigaliūnienė, žurnalistas Kristupas Krivickas, Seimo narys Algirdas Sysas. Iš ekrano kalbės Agnė Jagelavičiūtė.

Parašykite komentarą