Bendrovė „Kavalan" San Franciske laimi "Geriausio klasėje" ir 9 dvigubus aukso apdovanojimus

TAIPĖJUS, Taivanas, 2018 m. Gegužės 2 d. /PRNewswire/ — Bendrovė „Kavalan” nepriekaištingai pasirodė šių metų San Francisko „World Spirits Competition” (SFWSC) konkurse ir laimėjo „Geriausio klasėje” apdovanojimą bei rekordinį kiekį – 9 dvigubus aukso apdovanojimus. Tai įspūdingiausias pirmaujančio Taivano viskio gamintojo įvertinimas 2018 m.

Rezultatai pasiekti bene didžiausiomis SFWSC konkurso konkurencijos sąlygomis, aplenkus 2 200 dalyvių. Apdovanojimus laimėję viskiai yra tokie:

„Best Other Single Malt Whisk(e)y” kategorija – dvigubas aukso medalis

  • „King Car Conductor Single Malt Whisky”, Taivanas (46 %)

Tik dvigubas aukso medalis šiems vieno salyklo, vienos statinės viskiams

  • „Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask” (57,1 %)
  • „Kavalan Solist Fino Sherry Cask” (57 %)
  • „Kavalan Solist Vinho Barrique” (56,3 %)
  • „Kavalan Podium”  (46 %)
  • „Kavalan Distillery Reserve Peaty Cask” (57,1 %)
  • „Kavalan Distillery Reserve Rum Cask” (57,8%)
  • „Kavalan Solist Amontillado Sherry Cask” (57,1 %)
  • „Kavalan Solist Manzanilla Sherry Cask” (58,6%)

Bendrovės „Kavalan” generalinis direktorius p. YT Lee akcentavo, kad „Best Other Single Malt” kategorijos laimėtojas „King Car Conductor” buvo pradėtas gaminti naudojant pagrindinės bendrovės „King Car” pavadinimą, taip išreiškiant jos įvairialypiškumą ir naujovių siekį. Jo teigimu, „Conductor” yra įvairialypis, sudėtinis ir delikatus viskis.

„Kavalan” buvo įvertintas kaip vienas geidžiamiausių naujų viskių 2018 m. „Annual Brands Report” ataskaitoje. Šis tyrimas atliktas apklausiant vyriausiuosius barmenus, vadybininkus ir savininkus, įtrauktus į 50 geriausiųjų pasaulio barų grupę, Azijos geriausius barų grupę, bei bendraujant su „Time Out Bar”, „CLAAS Bar”, „Tales of Cocktail Spirited” ir „Mixology” bei „Australian Bartender” apdovanojimų laimėtojais.   

Praėjusiais 2017 m. „Kavalan” laimėjo International Wine and Spirit Competition (IWSC) konkurso didįjį prizą – metų alkoholio gamintojo titulą, skiriamą geriausiam alkoholinių gėrimų gamintojui džino, viskio, brendžio, romo, likerio ir viskio kategorijose.

Apie „Kavalan” viskį

Pirmoji Taivano viskio gamykla vieno salyklo viskio gamybos meną tobulina nuo 2006 m. Bendrovės „Kavalan” gaminiai brandinami esant intensyviai drėgmei ir karščiui. Juose taip pat juntamas jūros ir lengvo brizo aromatai, snieguotų viršukalnių šaltinio vandens skonis, kurių derinys sukuria kreminį ir išskirtinį „Kavalan” skonį. Alkoholio gamyklos pavadinimas kilęs iš seno Yilan apygardos pavadinimo ir jis jau 30 metų naudojamas pavadinti gėrimams, kurių gamybą pradėjo pagrindinė bendrovė „King Car Group”. Bendrovė yra laimėjusi daugiau, nei 270 aukso apdovanojimų daugiau nei 60 šalių. Apsilankykite tinklalapyje: www.kavalanwhisky.com/EN/main.aspx.

KONTAKTAI:

Yvonne Chou
886-3922-9000#7162
yvonne@kavalandistillery.com

 

Parašykite komentarą