Jubiliejinis labdaros renginys „Blossom of Hope” subūrė neabejingus moterų sveikatai žinomus žmones (nuotraukų galerija)

Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija (IWAV) jau dešimtą kartą surengė labdaros renginį „Sužydėjusi viltis“ („Blossom of Hope“), kurio tikslas – pagerinti ankstyvą krūties vėžio diagnostiką ir surinkti lėšas ankstyvą krūties vėžio diagnozavimą palengvinančioms priemonėms įsigyti.

Labdaros renginį, kurį šiemet globoja JAV ambasadorė Lietuvoje Anne Hall dalyvavo ir raudonu kilimu žengė per 130 svečių, tarp jų – Lietuvoje dirbantys ambasadoriai, verslo, medicinos, kultūros ir meno atstovai, kurie nėra abejingi Lietuvos moterų sveikatai. Kiekvienas iš jų nupirkęs bilietą į iškilmingą renginį, paaukojo lėšų ankstyvą krūties vėžio diagnozavimą palengvinančioms priemonėms įsigyti.

Jau tradicija tapusį labdaros vakarą organizuoja Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija (IWAV), kurią sudaro Lietuvoje gyvenančios veiklios moterys iš užsienio.

Renginio komiteto pirmininkė Natalya Dapkiene sako, kad tradicinis labdaros renginys – tai užsienio moterų susivienijimo simbolis su Lietuvos moterimis.

„Daugeliui iš mūsų krūties vėžys susijęs ir su asmenine šeimynine patirtimi ir tai irgi motyvuoja mus imtis iniciatyvos ir padėti toms moterims, kurios susiduria su šia skaidžia patirtimi. IWAV – tai skirtingų pasaulio šalių atstovės, kurias vienija bendros vertybės – solidarumas, noras padėti ir dalinsi rūpesčiu su tais, kas šalia mūsų”, – sako N.Dapkienė.

Renginio iniciatorės sako, kad Lietuvuje per dešimtmetį, kiek ir organizuojamas šis renginys, labai pakito požiūris į labdarą ir kilnius prasmingus renginius. Kasmet vis daugiau žmonių ir įmonių patys nori prisidėti prie kilnių tikslų, jų nebereikia prašyti skirti laiko ar lėšų. Šiemet daugiau nei 60 verslo įmonių prisidėjo prie renginio: prie ilgamečių iniciatyvos partnerių „Eversheds Saladzius”, „Roche”, „Turkish Airlines” šiemet prisijungė ir „Kempinski Hotel Cathedral Square” bei „Flower Couture by Mantas Petruškevičius”.

Per devynerius metus šis renginys surinko per 170 tūkstančių eurų.  Kaip ir kasmet, šiemet surinktos lėšos bus skiriamos ankstyvą krūties vėžio diagnozavimą palengvinančioms priemonės įsigyti, kurios bus dovanojamos Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių onkologinėms ligoninėms.

Renginio nuotraukų galeriją galite rasti čia:

https://wetransfer.com/downloads/4c7b79793b8ddfc505455beb19603fcb20180505164919/e0d55f8b644d1a9497558b9f30dca9ca20180505164919/2ccd6c

Nuotraukų autorius Gintaras Jonaitis 

Parašykite komentarą