„Fabula“ triumfavo prestižiniuose „SABRE“ apdovanojimuose

Komunikacijos paslaugų agentūra „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ triumfavo pasauliniuose komunikacijos rinkos apdovanojimuose „SABRE Awards“. Prestižinį apdovanojimą agentūra gavo už įgyvendintą visuomeninės iniciatyvos kampaniją „Laisvė rokenrolui“, kuri paskelbta geriausia metų komunikacijos kampanija Baltijos šalyse. Reikšmingo įvertinimo pasauliniuose apdovanojimuose sulaukė visas agentūros „Fabula“ Lietuvoje atstovaujamas pasaulinis „Hill+Knowlton Strategies“ tinklas, „SABRE Awards“ ceremonijoje pripažintas geriausiu metų agentūrų tinklu.

„Fabula Hill+Knowlton Strategies“ – vienintelė komunikacijos paslaugų agentūra Lietuvoje, atsidūrusi šių metų „SABRE Awards“ apdovanojimų nominantų, vėliau – ir nugalėtojų sąraše.

„Prestižiniai „SABRE Awards“ apdovanojimai komunikacijos pasaulyje prilygsta garsiesiems „Kanų Liūtams“, todėl pelnyti šį įvertinimą mums – neeilinis įvykis ir didžiulė garbė. Reikšmingas apdovanojimas dar kartą įrodo, kad mūsų profesionalų kompetencija, kūrybiškumu, idėjomis ir, svarbiausia, efektyviu jų įgyvendinimu galime konkuruoti visame pasaulyje. Apdovanojimą laikome ne tik milžinišku agentūros „Fabula“, bet ir visos Lietuvos komunikacijos rinkos pripažinimu“, – sako Raminta Rimkienė, „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ vykdomoji direktorė.

Iš viso „SABRE Awards“ finale geriausios kampanijos Baltijos šalyse kategorijoje buvo nominuoti penkių agentūrų darbai. „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ įgyvendinta iniciatyva „Laisvė rokenrolui“ finale pranoko keturių nominantų iš Lenkijos projektus. Šios kategorijos finalininkai buvo atrinkti iš daugiau kaip 2,5 tūkst. paraiškų, pateiktų iš viso regiono valstybių.

Pasaulinio pripažinimo sulaukusią visuomeninės iniciatyvos kampaniją „Laisvė rokenrolui“ agentūra „Fabula“ įgyvendino praėjusių metų gegužę. Didelio gyventojų ir žiniasklaidos dėmesio sulaukusi iniciatyva suvienijo kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovus diskusijai apie laisvę rinktis, bei koncertu prie Seimo pakvietė išreikšti nepritarimą neatodairiškiems politikų siekiams taikyti įvairius ribojimus.

Iš viso apdovanojimuose buvo nominuoti net du „Fabula“ projektai – bendrovės „Lietuvos draudimas“ ir „Apsaugok mane“ iniciatyva vaikų saugumui keliuose didinti „Kalbančios perėjos“ ir apdovanojimą pelniusi „Laisvė rokenrolui“ iniciatyva.

Didžiulės sėkmės šių metų „SABRE Awards“ apdovanojimuose sulaukė visas agentūros „Fabula“ Lietuvoje atstovaujamas pasaulinis „Hill+Knowlton Strategies“ tinklas. Į Europos, Artimųjų rytų ir Afrikos regiono šalių finalą iš viso pateko 15 tinklo agentūrų klientams įvykdytų projektų ir komunikacijos kampanijų, geriausių darbų apdovanojimais įvertintos net 5 iš jų. „Hill+Knowlton Strategies“ tinklas ceremonijos metu paskelbtas geriausiu metų agentūrų tinklu.

Tuo tarpu tinklo „Hill+Knowlton Strategies“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Lars Erik Grønntun įvertintas asmeniniu išskirtinius pasiekimus komunikacijos srityje žyminčiu „SABRE Awards“ apdovanojimu.

Pasaulinių apdovanojimų „Sabre Awards“ ceremonija vyko gegužės 23 d. Amsterdame, Nyderlanduose.

Parašykite komentarą