Diskusija „Ar Klaipėdai gresia likti 0,5 miesto?"

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Antradienis, 2018 m. birželio 19 d.
Renginio pradžia: 17:30
Renginio vieta: Klaipėdos apskrities viešoji I. Simonaitytės biblioteka

Birželio 19 d. 17.30 val. Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos Konferencijų salėje vyks diskusija „Ar Klaipėdai gresia likti 0,5 miesto?”. Kalbėsime apie visuomeninę uosto integraciją: galimybes gerinti uosto įvaizdį ir santykius tarp gyventojų ir uoste veikiančių įmonių.

Diskusijos temos:

· Klaipėdos uosto valdytojų ir valstybinių institucijų vaidmuo bei atsakomybė sprendžiant taršos problemas kylančias dėl uoste veikiančių įmonių veiklos;

· Europos uostų geroji praktika – „vieno langelio“ principas sprendžiant dėl uosto veiklos kylančias problemas su gyventojais;

· Giliavandenio uosto Melnragėje poveikis gyvenimo kokybei Klaipėdos mieste. Alternatyva giliavandeniam uostui Melnragėje.

Diskusijoje dalyvaus: Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamentas, Nacionalinis visuomenės sveikatos centras, Aplinkos ministerijos taršos prevencijos departamentas, Jūros tyrimų instituto (Klaipėdos universitetas) bei J ūros technologijų ir gamtos mokslų fakulteto atstovai, Klaipėdos miesto visuomeninės organizacijos. Taip pat dalyvauti pakviesta Klaipėdos m. savivaldybės administracija, Aplinkos apsaugos agentūra.

Renginio organizatoriai: KIDE (Klaipėdiečių iniciatyva už demokratiją ir ekologiją) ir KBA (Klaipėdos bendruomenių asociacija)

Renginys nemokamas

Parašykite komentarą