Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys A. Šimas dalyvaus renginiuose ir susitikimuose

2018 m. birželio 22 d. pranešimas žiniasklaidai 

 

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Audrys Šimas šiandien, birželio 22 d., penktadienį:

nuo 20 val. dalyvaus Biržų rajono Ramongalių bendruomenės namuose ir jos prieigose organizuojamoje šventėje „Šimtmečio Joninės Ramongaliuose“. Vyks Jonų ir Janinų vainikavimas, armonika grieš Jonas Karinauskas, degs Joninių laužas. Bendruomenės salėje veiks vietos amatininkų demonstracinė-edukacinė mugė, Joninių vainikų paroda.

Birželio 23 d., šeštadienį:

14 val. Seimo narys pasveikins Biržų rajono Šukionių bendruomenės sporto ir meno šventės dalyvius. Vyks įvairių sporto šakų rungtynės, susirinkusiesiems bus parodytas Kučgalio bendruomenės teatro spektaklis „Brangutė“.

20.30 val. Seimo narys lankysis Kupiškio rajone vyksiančioje Joninių šventėje „Jonvabalių naktis“, pasveikins ir vainikuos Jonus ir Janinas. Koncertinėje programoje – Kupiškio ir Pasvalio kultūros centrų ir svečių iš kitų Lietuvos regionų liaudiškų kapelų ir šokių kolektyvų muzikiniai pasirodymai.

Birželio 25 d., pirmadienį:

11 val. parlamentaras susitiks su Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininku Egidijumi Lapinsku ir aptars veiklos rezultatus, kriminogeninę situaciją, ateities bendradarbiavimo galimybes (Tulpių g. 60, Panevėžys).

Parašykite komentarą